[VIDEO] Mare noroc
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Mare noroc
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
brazilianul sau portughezul ala, ce-o fi, de pe motoreta parca-i de cauciuc si cu creier artificial. cum dumnezeu de se scoala ca hopa-mitica si in secunda urmatoare incepe sa dea din gura?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pacat ca din imagine nu se pot vedea semnele de circulatie. Banuiesc ca motociclistul este de vina.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Eu cred ca vinovat e cea din masina.Cred ca a trecut pe rosu,deoarece la putin timp dupa ce iese din masina si vorbeste cu ala,incep sa treaca masinile prin intersectie pe directia pe care venea ea si pe sens invers
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(Racky @ 10 Aug 2006, 17:38) Eu cred ca vinovat e cea din masina.Cred ca a trecut pe rosu,deoarece la putin timp dupa ce iese din masina si vorbeste cu ala,incep sa treaca masinile prin intersectie pe directia pe care venea ea si pe sens invers corect! cucoana e vinovata! si "logoreea" tipului e normala dupa o astfel de experienta...doar a trecut pe langa moarte, nu? This post has been edited by eudin_umarian: 10 Aug 2006, 16:43 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(Racky @ 10 Aug 2006, 17:38) a trecut pe rosu,deoarece la putin timp dupa ce iese din masina si vorbeste cu ala,incep sa treaca masinile prin intersectie Foarte corecta observatia. Dar mai vine o intrebare> cumva strada pe care circula motoristul era cu sens unic? Pentru ca altfel inseamna ca circula pe contrasens (vine de pe partea stinga). |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Daca stie cineva portugheza, sa ascule atent, cu casti, ce zic aia doi. Cred ca ne putem lamuri. Eu in afara de "stupido", nu inteleg nimic.
Ce noroc a avut nervosul ala de pe motoreta... |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Motocilistul sa lovit bine de tot de masina si dupaia se ridica ca si cum nimic nu sa intamplat.
![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu ca "se ridica", nici macar nu cade, nu ati vazut ca a ajuns pe parbriz, a atins motocicleta si a aterizat in picioare ? Omul e Spider-Man, sunt convins...
Pentru unul care merge pe motocicleta fara casca, in tricou fara maneci si pantaloni scurti, e incredibil cum scapa fara nici o zgarietura. Cred ca s-a murdarit putin pe adidasi, ati observat cum se uita la ei sa vada daca sunt OK pe la mijlocul clipului ? Haha... Bestial. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(eudin_umarian @ 10 Aug 2006, 17:42) corect! cucoana e vinovata! si "logoreea" tipului e normala dupa o astfel de experienta...doar a trecut pe langa moarte, nu? Corect! Cucoana e vinovata. Dar mare noroc a avut motociclistul ala. Nu inteleg, a fost lovit, si a plecat de langa masina ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ori noroc mare, ori motociclistul e "experimentat". Si cred ca strada dupa care venea motociclistul cred ca era cu sens unic. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Filmuletul se numeste Greek Bike Accident dar oricum nu-mi pot da seama daca e greceasca logoreea omului care mi se pare absolut normala in astfel de situatii, e ca o descarcare nervoasa datorata fricii.
Omu' a avut bulan cu caru', a intrat cu roata din fata in coltul masinii, a sarit in sus si s-a roluit pe capota apoi pe parbriz. Masina s-a oprit si gravitatia l-a readus pe aceeasi traiectorie in picioare. ![]() Daca era mai in fata putin, il prindea-n picior si nu mai era proiectat in sus pe capota, i-l strivea. _____________ Faza aia cu sensul unic si contrasensul de unde ati scos-o? Intersectia e conceputa astfel incat sa iei curba spre stanga. Cum te incadrezi ca sa intri pe sensul unic si mai ales, de ce ar mai fi trebuit scurcircuitat scuarul daca ar fi fost sens unic in sens invers cum a venit mopedistul? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Eu am avut un accident identic identic identic cu asta
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai daca e "identic identic", probabil s-a ridicat, nu a patit nimic si a inceput sa injure
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Eram sigur ca o sa primesc explicatia asta
![]() Chiar nici o zgarietura? |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
A l e x |
![]()
|
Poate pe papuci
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:30 |