DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> aveti grija la piesele de schimb dacia"de origine"

sergheibox
post 12 Aug 2006, 00:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sa va povestesc un pic ce am patit. ma prins grindina, destul de serios mi-a avariat masina: cupola capota motor si portbagaj infundate usor dar pe toata suprafata lor. am casco la ea asiguratorul a considerat ca trebuie schimbata capota fata iar restul reparat pana aici totul ok. am preferat sa nu merg la serviceul autorizat dacia de la mine din oras ca lucreaza foarte prost ci la un alt atelier. meseriasul de acolo a luat capota de fata de logoja service cel autorizat noua sigilata in cutie , mi-a aratato si mie, s-a apucat sa o vopseasca si a montato cand a fost gata ...... surpriza nu se mai alinia la liniile masinii adica pe coltul din fata de deasupra farului stg e mai inalt cu aproape un cm. asa ca.......... cascati ochi bine inainte de a cumpara o piesa "de origine" sa nu patiti ca mine blink.gif

am sa va pun si o poza mai tarziu sa vedeti cum arata

--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 preference - HD 06 SSZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FLORO
post 12 Aug 2006, 07:09
Post #2

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Am patit si eu un lucru asemanator cu o usa dreapta spate. In partea de sus nu se mai alinia cu restul caroseriei. Atasez si o poza. Si era tot piesa de origine, probabil ceva rebut de la fabrica pe care il pun baietii la vanzare prin service-uri sau la magazine.

Attached thumbnail(s)
untitled.JPG ( Size: 176.93k ) Number of downloads: 307

--------------------
ex. Dacia Logan Laureate 1.6 2005
VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
+
tarzy
post 12 Aug 2006, 07:41
Post #3

aroist

From: Bucuresti

pai .... are garantie - fuguta mars la magazin sa va dea alta - si-n plus gura mare si telefoane la VC sa va "compenseze" costurile demontari si remontarii

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
tonicelli
post 12 Aug 2006, 07:50
Post #4

Membru autentic

From: Valea Jiului

Sergheibox dacă spui că ai luat-o de la Lugoja cred că ești din zona Văii jiului și nu înțeleg de ce nu ai mers tot la ei s-o monteze blush.gif pentru că atunci le puteai reproșa calitatea lucrării și trebuiau să schimbe la "piese de origine" până mașina arăta cum e normal biggrin.gif
Oricum am mai fost pe la ei cu o mașină și mi se pare că lucrează OK

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
radian
post 12 Aug 2006, 10:42
Post #5

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(sergheibox @ 12 Aug 2006, 01:15)
...am preferat sa nu merg la serviceul autorizat dacia de la mine din oras ca lucreaza foarte prost ci la un alt atelier...
*

Nu as vrea sa-i laud pe cei de la Lascar service (Ex Lugoja service), dar chiar asa de prost nu lucreaza ei. Oricum nu cred sa existe alt atelier in Valea Jiului care sa aiba dotarea si experienta lor la Logan. Si vorba lui Tonicelli, fiind service autorizat poti avea si pretentii la calitatea lucrarii.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
paul_p
post 12 Aug 2006, 10:57
Post #6

Membru autentic

From: psd=evil

Si cea mai buna piesa din lume poate fi montata prost si stramb. De multe ori nu piesa e de vina, ci mesterul care o monteaza. Asta e valabil in special la elemente de caroserie care cer ceva experienta pentru a fi aliniate corect.

This post has been edited by paul_p: 12 Aug 2006, 10:57

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
FLORO
post 12 Aug 2006, 11:16
Post #7

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Te asigur ca aproape mi-au stricat filetul suruburilor de strangere a balamalelor usii, atat au incercat sa o regleze. Si rezultatul cel mai bun a fost cel prezentat de mine in poza.
Asa ca pana la urma tot piesa e de vina

--------------------
ex. Dacia Logan Laureate 1.6 2005
VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
+
sergheibox
post 12 Aug 2006, 15:29
Post #8

Membru incepator

am fost si pe la serciceul de la care a cumparat mesterul meu capota adica lascar service sau cum dracu lor mai numi acum si ne-a imputat ca nu este capota aia care am cumparato ca este vopsita, nu va faceti probleme ca de rezolvat am rezolvato dar a ramas cu gaura mesterul meu si imi pare rau de el ca el nu are nici o vina .un reper nou nu are voi sa nu se potrivesaca cu restul masinii daca numai l-ai vopsit si nu a suferit auto nici o avarie care sa o deformeze, corect, asa mi s-ar parea corect la o firma care se respecta asa cum are pretentie dacia la ora actuala, o sa-mi spuneti ca trebuia sa vb la vocea clientului am facuto dar acelasi raspuns l-am primit ca la service doar nu era sa am eu dreptate. si acum sa mai lamuresc o problema care ar suna cam asa : un prieten a avut masina lovita la aripa dreapta spate in zona unde este evazata bine inteles asiguratorul lui la sfatuit sa si-o repare la faimosul "lascar service" asa a si facut dar dupa cum era de asteptat a avut propleme si anume cand a fost gata se vedea acolo ca a fost bagat chit cu nemiluita sau nefinisat calumea de si eu daca o faceam iesea mai bine si casa fie totul complet a si gazato adica se vedea de la o posta ca nu se pricep bine inteles pritenul meu sa certat un pic cu ei dar a ramas cu paguba ca a trebuit sa o bage in alt service e treaba lui nu .,.. dar eu unul nu o lasam asa

pt paul_p mesterul asta mia facut toate voile posibile si anume mia aratat ca pune inapoi capota cea veche si sa aliniat perfect explica tu te rog poate te pricepi mai bine, in plus a pus capota cea noua pe o suprafata neteda si plana si un colt nu vrea sa atinga suprafata, aceasi chestie cu cea veche si aia vrea ....cometatrii.
poate imi spuneti cum sa postez o foto sa va si arat cum este

pt radian scule or avea dar pt asta trebuie sa stie si cum se folosesc...mesteri cu experienta. apropo cand am fost la serviceul lui lascar mesterul meu iarugat sa regleze ei ,poate el nu se pricepe si le-a spus ca i plateste dar dupa cum era de asteptat nici nu s-au atins de masina

--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 preference - HD 06 SSZ
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:56
Forum Renault