Pentru cei carora le patrunde apa in masina
![]() ![]() ![]() |
Pentru cei carora le patrunde apa in masina
map3tz2003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
CL1300
1999
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Se curata bine santul ala care e sub tabla cu prizele de aer (care probabil e plin cu pamant) si nu ar trebui sa mai curga apa, eu asa am procedat.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
wolffy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 May 06 From: Iasi ![]() |
mie imi curgea pe la parbriz ... si in partea de jos, in colturi am pus niste scobitori ca sa tina cauciucul ala ridicat sa aiba unde sa se scurga apa si am rezolvat. Si la mine era plin cu pamanat gurile alea dar nu curgea pe acolo....
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- IS-01-MLP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mie imi curgea prin aeroterma, la propriu..se scurgea apa prin ea, si iesea in masina pe unde ies firele. Pentru asta, tot merge si asa uda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine se face balta undeva sub bancheta din spate; o sa incerc sa fac o poza si sa postez ca sa se vada exact unde; inca nu am idei de unde ar putea fi
|
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
la mine se face apa in portbagaj, uneori destul de multa, dar inca nu am descoperit de unde... chederele par in regula.
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu gasesc apa pe presul din fatza. Cred ca intra pe la parbriz, ca pare sa picure de sub bord sau sa se scurga pe stalp. Ramane de vazut. Pana atunci mai am de schimbat pivotzi dreapta (probabil si stanga, sa nu ma tavalesc doua zile in loc de una), bucsi bascula dreapta, bucsi tirant stanga, amortizoare spate (ca e barca), de schimbat planetara dreapta, de schimbat rulmentzi pe fatza, de pus set motor nou, de schimbat motorasu de la stropitoru parbrizului fatza, de vazut de ce nu merge stergatoru pe spate (nici stropitoru), de schimbat butonu care comanda stergatoru si stropitoru pe spate, de schimbat butonu care comanda aeroterma, de reparat degivrarea pe luneta, de indreptat/schimbat bara fatza (ca am fost prost si am dat cu ea in gard vis-a-vis de Facultatea de Biologie, pe Splai), de cumparat un cric (cat o costa in targ?), de reparat rezerva care e pe pana, etc, etc... Acum ca le vad scrise imi dau seama cate trebuie sa ii fac!!!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by CiprianPJM: 13 Aug 2006, 00:06 |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Mie imi curge pe la axul stergatoarelor (modelul vechi). Problema cred ca poate fii rezolvata prin schimbarea lor cu altele noi. Va veni si vremea lor...
![]() |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o NOVA GT si intra apa in porbagaj... am aranjat chederul... am pus silicon si degeaba .... si mai intra pe al trapa ... (ca de ... parca nu erau destule gauri de intrat apa si am mai facut una ...)... am pus silicon si acolo si degeaba ... intra apa la greu ... nu mai stiu ce sa fac...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
auziti, da lamelele alea care sterg geamul la coborare sunt puse degeaba? mi-am luat unele noi si stateam in masina si ma uitam cum se strange apa intre ele si geam si picura in usa. din usa datorita inclinatiei, se prelingea pe capitonaj si ajungea in masina de s-a facut ditai balta. usa spre surprinderea mea, s-a uscat f repede. daca nu as fi fost la locul faptei, as fi crezut ca a intrat pe la parbriz
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiti atenti si la cele 6 fante din praguri (3 stanga, 3 dreapta) sa nu fie infundate cu praf, noroi, ulei, vaselina, ce mai are omul pe acasa...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
O cautare ai incercat?
Gaseai macar asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=3131 Continuati acolo. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:58 |