Probleme SN CLIMA, de toate...pentru toti
![]() ![]() ![]() |
Probleme SN CLIMA, de toate...pentru toti
vw18t |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 16 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra 2.0 DTI
Selection 2002
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Un service... cu inlocuire radiator incalzire...
2. Ne bucuram 3. Pai daca trepideaza in continuare ... Poate ca da 4. Resetezi senzorul de pe pompa de frana. Faptul ca a ramas aprins zice mult de profesionismul celor care ti-au schimbat placutele... problema discutata pe forum 5. 6. Lubrifiaza bucsa de trecere prin pedalier. problema discutata. si la 6 pct. b ) - te paste in curand o inlocuire de ax volan inferior |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vw18t |
![]()
|
merci merci..altcinea mai are alte idei?
|
--------------------
Opel
Astra 2.0 DTI
Selection 2002
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
la 5... daca masina e pe loc si te apesi cu putere pe partea din spate da ceva semne ca ar face vreun zgomot asemataor cu ala care il auzi tu la franare brusca? (ce fel de zgomot)
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
vw18t |
![]()
|
nu se aude...zgomotul....este ca si cum s-ar bloca ceva pt cateva secunde. franarea este perfecta ,fara probleme. nu mai stiu ce sa-i fac. este vb despre o clima din 2003 cu 49000km la bord
|
--------------------
Opel
Astra 2.0 DTI
Selection 2002
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
sincer nu inteleg descrierea .. daca se blocheaza atunci nu se misca care este deci nu scoate zgomot .. sau poate logica mea e de vina. pe spate erau zgomoteproduse de arcuri , asmortixzoare si repartitorul de frana.ma gandeam ca pnand frana mai "puternic" botul se lasa iarspatele se ridica mai mult ca de obicei ceea ce oricum nu o sa reusesti sa faca doar apasand pe partea din spate ... daca mai ajungi la service cere si un certificat de constatare ca asa trebuie sa elibereze. in cazul in care se rupe masina ai de la cine sa iei bani. pune pe cineva sa se "holbeze" cu urechea de afar in timp ce pui o frana pe lg el ca sa iti dai seama cam de unde ar veni sunetul. alta idee mai buna n-am
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La 5 sa nu fie o pb de prinderea a sabotilor...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
QUOTE(dadu221 @ 19 Aug 2006, 23:06) la 5... daca masina e pe loc si te apesi cu putere pe partea din spate da ceva semne ca ar face vreun zgomot asemataor cu ala care il auzi tu la franare brusca? (ce fel de zgomot) scuze pentru off-topic dar la dacia care am luat-o acum daca apas tare pe spate,cand se ridica parca loveste in ceva se ridica si se opreste brusc,defapt parca se si aude ceva cand loveste ar trebui sa imi fac griji ? ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Punctul 5 - e vorba de suruburile de prindere ale fuzetelor spate pe punte. E o problema destul de des intalnita (am avut si eu problema), se dau jos oalele si se strang suruburile... de fapt se desfac, se pune compus de blocare si se strang la loc. Cu ocazia asta se fac si sabotii, daca e nevoie.
Capetele de bara ti-au cazut pt ca super-mecanicii la care ai fost au "montat" piesele cu ciocanul... fa-le singur si o sa iasa mai bine. |
-------------------- |
|
adi_sav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE 5. La frana brusca se aude un zgomot la puntea spate. Am fost la service Dacia si mi-au zis ca nu am nimic. e totul Ok. Ati auzit de asa ceva? Am exact aceeași problemă. La frână bruscă se aude o bubuitură undeva în spate, dar nu întotdeauna, și nu îmi pot da seama de ce depinde. De asemenea, am observat aceeași problemă și când nu pun frână chiar așa de brusc, dar frana e mai lunga, ca sa zic asa (de ex. când am vreo 40 km/h și apas ferm pe frana, dar nu cu intenția inițială de a opri). Atunci se aude un fel de huruit undeva in spate. Îmi pare rău că nu mă pot exprima mai exact, dar ca să vă faceți o idee de cum e zgomotul: e exact ca și cum cineva ar fi uitat un obiect greu, de fier, în praguri, să zicem un ciocan fără coadă, și la frână lungă dar nu bruscă el alunecă prin prag, din față în spate. Cam așa ceva. La frână bruscă, așa se aude ca și cum ciocanul ăla alunecă și se izbeste cu putere de capătul pragului. Sper că înțelegeți și că aveți o idee de ce poate fi. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(vw18t @ 16 Aug 2006, 01:05) 6.Volanul scartie ingrozitor.Iar la viraj pe loc stanga dreapta.se aude un troncanit.apropae insezizabil.Ce poate fi... Am si eu aceeasi problema...si ma enerveaza la culme. Si eu mi-am schimbat toate bucsaraiele pe fata si tot face...tind sa cred ca e vina cutiei de directie ![]() Daca mai stie si altcineva ce ar putea sa fie...sunt deschis la idei! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
chz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 September 05 ![]() |
Daca s-a mai discutat pe forum imi cer scuze. Am un zgomot la compresorul de clima si anume la ambreiajul acestuia. Intrebarea mea este daca cineva a avut aceeasi problema si cum s-a rezolvat.
|
--------------------
dacia
super nova clima
- CHZ Cine se scoala de dimineata, ii vede pe ceilalti dormind.............
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Sunt mai multe zgomote care apar în zona aceea. Dacă ai fi puțin mai explicit în condițiile în care se produce acest zgomot, sigur ai primi un raspuns.
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
chz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 September 05 ![]() |
Este un zgomot ca de rulment defect. Acelasi zgomot persista si dupa inlocuirea kitului de distributie si celui de accesorii (rola, curea). La cuplarea AC este mai pronuntat. Am ascultat si cu un stetoscop si se aude la compresor. Eram curios daca cineva a desfacut ambreiajul compresorului, sau ce se poate face (in afara de inlocuire!).
|
--------------------
dacia
super nova clima
- CHZ Cine se scoala de dimineata, ii vede pe ceilalti dormind.............
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Uite aici o discuție destul de lungă pe tema asta:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...aer+conditionat |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
refritor la zgomotul din spate cand se franeaza, am avut aceeasi problema, se audea un pacanit cand puneam frana, rezolvare: dat roata jos, dat tambur jos si strans cele patru suruburi care fixeaza talerul pe fuzeta,
p.s. nu va luati dupa descriere, sn confort 2002 p.s. acum am vazut ca s-a spus rezolvarea mai sus spor This post has been edited by alinushy: 26 Feb 2007, 12:04 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_sav @ 18 Feb 2007, 12:28) ..... când am vreo 40 km/h și apas ferm pe frana, ...... Atunci se aude un fel de huruit undeva in spate..... Din pacate si eu am acelasi hururit. Numai ca la mine nu se mai pune problema, cred, de strâns surburile. Ca s-a umblat de vreo 2-3 ori p-acolo. Si dupa ce eliberez frâna scârtie oleaca. Sa fie maieul? |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:11 |