Ati facut sex in masina?, V-a placut?
![]() ![]() ![]() |
Ati facut sex in masina?, V-a placut?
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Domne, se spune "DRAGOSTE" nu "SEX".
Intreaba TIR'istii si taximetristii despre sex in masina. ![]() Chiar...poate apare vreun forumist si ne povesteste cum s-a oprit el intr-o noapte de toamna pe centura...cat l-a costat...etc ![]() This post has been edited by andu911: 18 Aug 2006, 01:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
si inca cum! am facut, fac, voi face...detalii nu pot sa dau, deoarece lumea-i prea mica!
![]() ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 18 Aug 2006, 01:03 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Andule, ma supar pe tine ca postezi dar la vot nu mergi
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aoleoooooooo ..... La mine nu se putea ca imi facea mama scandal, la ea nu se putea ca ma punea ma-sa s-o iau de nevasta. Ce a mai ramas?
![]() ![]() Chiar, ar fi misto de spus si care a fost cel mai ciudat loc in care ati facut-o. ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
nu votase nimeni : "Nu, nu am facut si mi se pare indecent, nu as incerca!" asa ca am votat eu ![]() desi probabil ma incadrez cu brio la "Da, am facut, a fost grozav! Oricand, oriunde!" mai am niste adaugiri dar...sa nu-mi iau ban ![]() Marty sunt curios...cu ce anume ai facut sex in ghena ... si cate vaccinURI ai facut dupa... ![]() offtopic aoleu Marty 100 de Kg ai si eu te-am suparat o data ... sper sa fi uitat ![]() deja se cunoaste ca-s inginer pluralul la vaccin e vaccinuri ce idiot sunt ![]() This post has been edited by avathan: 18 Aug 2006, 12:26 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am loc in masina (solenza..).Eu am 1.87, prietena 1.80 deci e mai mare chinu
![]() ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Marty |
![]()
|
Ma Zippy, pai pina la SOlenza n-ai mai avut alte masini? Eu pot enumera Peugeot 309, Peugeot 405, Audi 80 si (cred) Renault 21. Si eu tot 1.87 am si 309 e cit SLZ. Daca dragostea e mare......
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pune daca ai facut-o de unu' singur?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu, nu am facut dar am de gand sa incerc... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
cred ca cel mai ciudat loc in care am facut-o, a fost intr-o capita de fan...intr-o vara la munte. misto' moment...
![]() This post has been edited by eudin_umarian: 18 Aug 2006, 10:45 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cel mai belea e pe motocicleta... ca se propteste cu fesele-n rezervor si poti... ghidona fara derapaje
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da. Cam incomod (inaltime 1.75, pe vrema aia aveam Dacia 1310, apoi Seat Ibiza '91). Multiple vanatai si rosaturi de la mocheta. In Logan inca nu...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Marty |
![]()
|
Care-s cei 2 pudici care au votat ultima varianta? CA unul s-a deconspirat singur.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Maica sfanta.. dar in timp ce conduceti ce faceti ?
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu stiu un nene care a luat 2 bagaboante din mures sa le duca... nu stiu unde si i-au facut alea sex oral pe rand, din mers, ca se grabea omu' (masina in cauza e un ford transit, camioneta)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe un cancer de crapau pietrele la cota 1400 si la mine pe strada intr-o noapte destul de curand
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am mare noroc cu bolidul de renault 11 pe care il conduc in prezent.. arcurile si telescoapele de pe spate sunt dezastru.. se balangane ca dracu(masinile din videoclipurile cu snoop dog.. etc etc sunt un fel de pistol cu apa) ma ajuta mult in unele situatii
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Marty |
![]()
|
S-au facut 3.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hal de topic in Toate modelele dacia!
La Cafenea cu el! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
E STATISTICA, NU TUTORIAL!!!!
![]() This post has been edited by Marty: 18 Aug 2006, 11:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
si daca am facut pe jumate se pune ?
![]() |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma Marty, nu e tutorial, da nu se refera doar la Dacia. Brrr... sex in Dacia...
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
Nici tigarile nu "tine" de dacia si...totusi...
Apropos, pentru aia de votara ultima varianta, cititi aici ! ![]() This post has been edited by Marty: 18 Aug 2006, 12:00 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Oficial am facut! neoficial: nu am facut!
This post has been edited by rs44: 18 Aug 2006, 12:15 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 18 Aug 2006, 12:56) Nici tigarile nu "tine" de dacia si...totusi... Apropos, pentru aia de votara ultima varianta, cititi aici ! ![]() Apropo' de invatamintele de-acolo... cand eram noi mai tineri faceam sondaje ca baietii intre noi care s-a masturbat si care nu... raspunsurile predominante erau ca nu... asa si cu statistica asta... una e ce ai facut si una e ce scrii aici ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:44 |