DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Eterna problema: revizia (20.000km)

alex
post 18 May 2004, 07:54
Post #1

Membru autentic

Group: Admin

Ok. Masinutei mele i se apropie timpul cand trebuie sa se prezinte la controlul general. Eu nu prea mai sunt la curent cu evolutia service-urilor de la noi asa ca vreau si eu unul care pe cat posibil sa respecte urmatoarele puncte:

-Mecanicii sa stie ce au de facut si sa nu faca treaba de mantuiala.
-Daca se poate sa nu platesc si taxa de revizie si manopera in acelasi timp adica manopera la schimbat ulei, filtre, placute sa fie acoperita de taxa de revizie iar restul operatiilor (anticipez bucse bara stabilizatoare, posibil burduf de planetara) sa le platesc separat.
-Daca se poate ca service-ul sa nu fie vreun beci din ala plin de ulei pe jos.
-Sa ma lase sa stau langa mecanic si masina ca eu unu' nu am incredere in ei.

Evident ca o sa imping celebra atentie insa nu in cantitati industriale si doar la mecanic.

In concluzie astept sa-mi recomandati un service sau sa-mi povestiti ultima voastra aventura in service-ul X

P.S. Eu ma gandeam la Meridian, service-ul de langa Selgros. Ar mai fi o optiune Cobalcescu dar nu stiu... nu prea am incredere.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 18 May 2004, 08:06
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Alex .. cand trebuie sa mergi la service ??? adica .. fa si tu o estimare smile.gif ...

Eu am 116500 deci se apropie revizia (scumpa de ea) de 120.000 Km ... :shock: ...
Adica eu va trebuie musai sa merg la CNCD si sa le las iar vreo 8 mil. asta e ...

Ma gandeam ca poate mergem impreuna smile.gif ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
alex
post 18 May 2004, 08:09
Post #3

Membru autentic

eu cred ca mai am ceva de genul 600-700km pana la revizie. cred ca asta inseamna ~1 luna. Sa vedem daca reusim sa ne "aliniem" ca tare as veni si eu la Pitesti.
Offtopic: Cred ca m-au lasat franele. Sper sa nu fie pompa dar prinde f. jos. Poate o fi de la ploaie smile.gif

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
Liviu
post 18 May 2004, 08:14
Post #4

expat naiv

Oricum, am uitat sa iti raspund la intrebare ... smile.gif

Pentru revizia de 20.000 (unde nu trebuie schimbate decat TOATE filtrele si placutele de frana ... poti sa mergi linistit la Motor Serv ... nu e cel mai stralucit service Dacia dar oamenii isi fac treaba fara ciocan iar inginerii de la segmentul dacia se pare ca stiu ce fac .... au acolo si instalatie de curatat injectroare si computer de diagnoza ....

Pentru rev de 20K eu m-as duce acolo (am facut si eu vreo 4 revizii la ei si nu m-au dezamagit) .. plus ca tot la ei apelez si acum pentru chestii minore (gen schimbat o toba .. etc) ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
alex
post 18 May 2004, 08:17
Post #5

Membru autentic

Ok. Merci mult!

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
AL
post 18 May 2004, 08:18
Post #6

Member

Group: Members
From: Bucuresti

Subscriu la sfatul lui Liviu!...Motor Service e bun si te lasa sa stai langa mecanici.

Chestia cu franele poate fi de la repartitor...curge sau s-a blocat... sau, vorba ta, de la ploaie...

Liviu: m-as abona si eu la caravana catre Pitesti.... ca am de schimbat curelele etc. dar numai la finalul lunii pot.... sau dupa 10 iunie... deci cam peste o luna... poate reusim sa ne cuplam cu totii...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
costi
post 18 May 2004, 09:50
Post #7

Membru autentic

Cine-mi spune si mie unde-i Motor Serv asta (eventual tel, e-mail)
Pt Liviu: tot ei ti-au diagnosticat caseta de directie? Si eu am aceiasi problema.

--------------------
DSN/SLZ
+
Liviu
post 18 May 2004, 10:06
Post #8

expat naiv

Ca sa ajungi la Motor Serv: Din Piata Muncii o iei spre Sadionul Lia Manoliu (cum vii dinspre Obor, faci stanga la Muncii) si mergi tot inainte, treci de stadion si la prima intersectie mare semaforizata faci dreapta. La 50-100 m de intersectie este o statie Petrom. In spatele statiei este Motor Serv. Ca sa intri la service faci dreapta prin benzinarie (intri prin "iesirea" din benzinarie) si drept in fata este intrarea serice-ului.

Sper sa te descurci smile.gif ... atasez si o poza ...

Attached thumbnail(s)
motor.jpg ( Size: 28.43k ) Number of downloads: 106

--------------------
. . .
+
AL
post 18 May 2004, 10:09
Post #9

Member

Ca sa ajungi la Motor Serv: Din Piata Muncii o iei spre Sadionul Lia Manoliu (cum vii dinspre Obor, faci stanga la Muncii) si mergi tot inainte, treci de stadion si la prima intersectie mare semaforizata faci dreapta. La 50-100 m de intersectie este o statie Petrom. In spatele statiei este Motor Serv. Ca sa intri la service faci dreapta prin benzinarie (intri prin \"iesirea\" din benzinarie) si drept in fata este intrarea serice-ului.

Sper sa te descurci smile.gif ... atasez si o poza ...

Intersectia db. Socului cu bd. Basarabiei (fosta bd. Muncii)... in spatele benzinariei Petrom

Din sectiunea "Adrese utile" a forumului:
MOTOR SERVICE S.A. - Str. N.Sebe nr.29-31 sect.3 - (021)340.48.02 (021)340.48.02 ...

Responsabilul pentru problemele cu Dacia (incl. garantii) este dl. Iordache iar adjunctul dl. Adrian.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
costi
post 18 May 2004, 11:24
Post #10

Membru autentic

:worship:
Scuze am uitat complet de "adrese utile".

--------------------
DSN/SLZ
+
dumitru
post 19 May 2004, 09:00
Post #11

Membru incepator

From: Sydney

Meridian de langa Selgros nu te lasa sa stai langa mecanic; cel putin toamna care a trecut nu te lasa; e un porc de "ingineer" care se tot freaca pe acolo si da cu paru.

--------------------
Honda Civic GLi 1.7 - -
+
MariusWsW
post 1 Jun 2004, 13:20
Post #12

Membru

Eu am facut toate reviziile la Meridian-str.Turnu Magurele langa Selgros.Te iei putin in gura cu inginerul-doar e masina ta si vrei sa vezi ce ia bun de pe ea si pune prost-si te va lasa cu siguranta.Dar daca ai pribleme cu burdufurile la planetare te sfatuiesc sa scuti 500.000lei sa-i dai la unul de pe acolo de la mecanicii care lucreaza,ti-o face el praf si-ti pune una nou-nouta cum mi-a facut mie,numai ca o saptamana am frecat si eu planetarele si mi le-a schimbat la ATENTIE>>>>> 8.000km.<<<<<<.Vorbesti dinainte cu un mecanic de ce vrei sa faci si iti schimba ORICE.Doar sa ai tupeu si ceva cascaval pentru ''soriceii'' de mecanici.

--------------------
Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 10:34
Forum Renault