cum se monteaza folia pe un parbriz
![]() ![]() ![]() |
cum se monteaza folia pe un parbriz
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Tai folia la dimensiunea parbrizului, speli si degresezi partea interioara a parbrizului, pulverizeri apa pe parbriz, aplici folia si incerci sa scoti toate bulele de aer.
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
si...daca geamu nu e perfect plan...adica e un pic bombat..in afara...cum aplici folia atunci, in asa fel incat sa nu iasa cute pe folie?
eu am un fiat scudo, si vroiam sa-i pun folie pe geamurile din spate...dar sunt un pic bombate in afara...si nu stiu cum sa fac sa scap de problema asta... |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Buna intrebare. Eu stiam ca se pune din mai multe bucati. Mai stie cineva vre-o varianta?
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e bombat sigura idee care imi vine e sa apalici mai multe bucati....sa faci mai intai niste tipare din hartie ca sa vezi cum se aseaza. Acum ceva timp erau niste baieti pe la targul vitan care aplicau folie mult mai ieftin decat firmele cu autorizatie rar (autorizatie de care oricum nu cred ca are nevoie deoarece folia se pune la o rulota).
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
asa este, nu am treaba cu autorizatia iar parbrizul este chiar "foarte" bombat
pe unde mai exact sunt pozitionati baietii din vitan? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
george_d |
![]()
|
Prin ceva timp eu intelegeam acum trei ani cand am luat eu folia pt dacie (folie pe care am aplicat-o cu un amic). Acum nu mai stiu....
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:16 |