Certificat RAR pentru folie
![]() ![]() ![]() |
Certificat RAR pentru folie
cristi_xp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Era un topic "folie vs ionizare".acolo am vazut o autorizatie scanata.Cauta ca o sa gasesti sigur
uite ca am gasit eu http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=7725 This post has been edited by tedy: 21 Aug 2006, 08:29 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Aha..ms fain...
Are careva si o poza cum arata timbrele alea ce se baga intre folie si geam...sau care se lipesc pe folie ? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cristi_xp: 21 Aug 2006, 17:47 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Mda...eu m`am uitat mai atent la chestia aia ,si mie mi se pare ca timbru ala e "fals" adica e dezlipit de pe ceva si lipit pe aia,ca asa se face cand le dezlipesti fara grija timbrele alea
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Mi-a trecut deja ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristi_xp @ 10 Sep 2006, 23:46) Mi-a trecut deja ... ![]() ![]() or fi gaborii prosti...da nici in halul asta...poate mai dai si de alte belele cum ar fi fasls si uz de fals, fals in acte publice.... OFF Topic: mare ti-e gradina Doamne, dar multi au sarit gardu' !!!! This post has been edited by kAndrei: 13 Jan 2007, 03:43 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Geez... ce idei. Voi v-ati gandit un pic asa logic?
Ia sa vedem. 1. Daca folia depaseste cu mult specificatiile adminse, nici mama timbrelor n-o sa-l convinga pe nenea politist ca e in regula, ca nici ei nu sunt chiar asa tampiti cum credeti voi si sigur au mai vazut folii si stiu cam cum arata una ok. Si v-o furati si cu fals in acte. 2. Daca folia nu depaseste specificatiile, de ce nu va luati voi certificatele si timbrele pe bune? O sa aveti si un sentiment de relaxare si bunastare ca ati facut ce trebuia ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine lasati plastifierile si timbrele alea pe site
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Dar in caz de accident nosol rau ce faci ? + 4-5 ani cred eu
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
da, 4-5 ani cu suspendare, ca deh e prima abatere...si alergi a-ti iei carnet din nou de-ti vine acru in cerul gurii
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
cristi_xp: deocamdata "numai" warn. Ca sa fiu sincer, ai fi meritat mai mult dar o las la nivelul asta - caci sunt sigur ca n-o sa te pot convinge. Din pacate.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
cristi_xp |
![]()
|
Multumesc,numai sa cititi si datele cand sunt postate mesajele...altadata
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:36 |