am o problema cu un pneu
![]() ![]() ![]() |
am o problema cu un pneu
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 202.39k ) Number of downloads: 162 2.JPG ( Size: 265.94k ) Number of downloads: 175 3.JPG ( Size: 155.47k ) Number of downloads: 146 4.JPG ( Size: 243.68k ) Number of downloads: 146 5.JPG ( Size: 160.11k ) Number of downloads: 126 |
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca multi importatori de anvelope vredestein si derivatele lor (inclusiv maloya) sunt...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Eh....macar sa nu pomenim numele, ca nu ne sta bine sa fim acuzati ca dam cu noroi.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Structura de rezistenta e partial rupta in cauciuc, eu nu as mai merge asa.
Problema e ca am vazut galme si la masinile noi, Mercedes, Bmw, limuzine scumpe, noi, cu ditai galma... E problema de garantie dupa mine..vezi ce zic. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pare a fi defect de fabricatie. Daca nu ti le schimba, punele pe spate. In nici un caz nu le lasa pa fata, poate sa bubuiie oricand, mai ales acum cu caldurile astea.
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Du-te la cei de la care ai cumparat gumele si arata-le asta. In functie de ce-ti spun ei mai discutam.
![]() This post has been edited by Marty: 22 Aug 2006, 09:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
te previn ca taraboiul cu garantia la gume o sa tina destul, trebuie sa ai muuult timp si rabadare. Ca sa nu spun ca sansele ca sa iti schimbe cauciucul sunt aprope nule. Da poti sa ii ameninti cu opc .....bla bla..
This post has been edited by david79: 22 Aug 2006, 10:23 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Eu zic ca nu o sa ai probleme la garantie. Se vede clar ca galma respectiva este defect de fabricatie.
Eu am schimbat doua cauciucuri noi noute pe garantie din cauza prostiei celor de la vulcanizare. Cand m-am dus sa le puna pe janta au ciupit "talonul" (parca asa ii zice) si se faceau doua galme de toata frumusetea. Se pare ca vinovat era cauciucul prea moale aplicat pe talon care nu rezista la presiunea aplicata de masinaria respectiva. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce marici sunt cauciucurile despre care vorbiti voi ?
Vorbesc serios...vreau sa imi schimb cauciucurile...la mine toate 4 costa 16 milioane...deci n-as vrea sa arunc 16 mil... si m-ar interesa ce sa nu iau. This post has been edited by andu911: 23 Aug 2006, 18:51 |
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Maloya.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
george_slz |
![]()
|
Am vorbit azi serios cu directorul de la APCO si mi-a promis ca face comanda pt un cauciuc care va sosi candva saptamana viitoare in tara, cu urmatorul transport. A promis ca vom lamuri problema disecand cauciucul asta si vom vedea daca a fost sau nu problema de fabricatie, daca a fost defect se va inlocui.
Am trimis pe mail adresa acestui topic si au luat la cunostinta de existenta lui, au vazut pozele si cred ca si comentariile voastre. Va tin la curent cu testul, am sa fac si poze sa vada tot romanul cum sta treaba cu caucioacele astea. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Ce marici sunt cauciucurile despre care vorbiti voi ?
Vorbesc serios...vreau sa imi schimb cauciucurile...la mine toate 4 costa 16 milioane...deci n-as vrea sa arunc 16 mil... si m-ar interesa ce sa nu iau.>> Pai si mie mi-au schimbat pe casco un cauciuc si a fost 6.000.000 valoarea. Sper sa nu trebuiasca sa schimb pe banii mei vreunul prea curand ![]() Alea cu probleme au fost Matador si erau pentru vechea dacie. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ceva noutati?
Cum s-a rezolvat problema pana la urma? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
Mi-au dat un pneu nou in schimbul celui afectat de galma. Mi-au dat si cupon cu decontare directa la SAMA, pt instalarea pneului schimbat . Au fost foarte draguti si promti. I-am rugat sa faca expertiza si sa ma anunte telefonic sau prin mail, sa imi spuna daca galma este facuta de mine prin gropi, caz in care achitam contravaloarea pneului primit in schimbul acelui avariat.
Am schimbat acum 2 saptamani pneurile de vara cu cele de iarna. Nici unul dintre cele schimbate, nu avea galma sau uzura anormala. This post has been edited by george_slz: 11 Nov 2006, 23:57 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(george_slz @ 11 Nov 2006, 23:54) Frumos din partea lor dar probabil ca au ceva experienta si ei si le-a fost clar ca nu e vina ta si nu mai aveau rost tergiversari inutile. Eu decand nu mai lucrez pe tir si m-am facut papugiu am dus vreo 5 sau 6 cuciucuri inapoi cu diferite defecte si am facut pe prostul ca habar nu am ce au patit cauciucurile dar expertul a stiut ce s-a intamplat de parca a fost in cabina cu onor colegii mei de pe tir.Si tot ce nu despagubesc asigurarile soferul plateste din buzunar pentru NEGLIJENTA!Asta e ustura si trece. EDIT:am gresit,am corectat,m-ai atins,ma usturat dar o sa-mi treaca! This post has been edited by bulan: 12 Nov 2006, 17:18 |
--------------------
a
b
c
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E sub 50 asigurarile astea...
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(george_slz @ 11 Nov 2006, 23:54) ... I-am rugat sa faca expertiza si sa ma anunte telefonic sau prin mail, sa imi spuna daca galma este facuta de mine prin gropi, caz in care achitam contravaloarea pneului primit in schimbul acelui avariat. .. Si daca ei raspundeau rugaminitii tale si te anuntau telefonic sau prin mail ca galma a fost facuta de tine prin gropi, te prezentai de urgenta la ei sa achiti contravaloarea pneului... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
george_slz |
![]()
|
DA!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:44 |