Metode refulare
![]() ![]() ![]() |
Metode refulare
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu te mai uita atata la filme idioate.
Cumpara-ti un sac de box. Sau....ia la bataie propria masina. Nu ai fi primul. Parca de curand a aparut chiar aici unul dinasta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nevasta e de vina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Iti dau eu un nr. de telefon sa suni sa te descarci? E unu care ma tot F*** la icre cu beepuri... Daca ai chef zi-mi si te descarci pe ala cand vrei tu...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e de vina nevasta, saraca , nici nu stie cum sa imi mai intre in voie si nici masina desi are de suferit , de cateva zile merg numai cu a treia. Cred ca m-am saturat sa ma uit in jur. Deschid TV-u si mare stire mare, nunta de tigani, schimb postul , peste tot numa curve. Aseara am clacat pur si simplu, ma uitam la TV si raman la o emisiune interesanta despre presupusele atentate asupra presedintilor de la ceausescu pana la basascu. Prin 81 un sofer cu alti doi tovarasi au pus la cale un atentat la viata lui ceausescu. Astia pana la urma i-au prins si tipul (capul) a stat in puscarie pana in 1999. In loc sa fie erou national a fost nenorocit chiar si de iliescu. Acum nu il angajeaza nimeni ca are cazier.
This post has been edited by Pedro: 22 Aug 2006, 10:20 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Gaseste-ti o pasiune....SI nu bricolatu/reparatu masinii.....NU. Eu mi-am gasit una anu asta, dar cum am gasit-o am ramas si fara timp.
Lasa tembelizoru si alte idiotenii. Iesi, joaca-te pe calculator...ceva shooter poate iti rezolva anumite frustrari, bati, spargi pe acolo, chit ca is virtuale, fuck nevasta, do something. This post has been edited by driverx: 22 Aug 2006, 10:35 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga niste sedinte de psiho-terapie
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Pedro |
![]()
|
Ehhe....., Ce-ar mai merge un half life
Tmihai, poate ma ajuta prietenul tau imaginar ![]() This post has been edited by Pedro: 22 Aug 2006, 10:50 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
ia o pauza si pleaca undeva in vacanta! priveste partea buna a lucrurilor, zambeste mai mult, respira adanc...
in cazul in care nu-ti iese, pe primul aparut in calea ta, rupe-l cu bataia! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
una din cele mai bune metode de eliminare a stresului este miscarea anaeroba. Recomand cu caldura o sedinta la sala cu efort intens de scurta durata.
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Recomand si eu sportul ... mai ales unul in care sa dai cu ceva in altceva (gen tenis) ... crede-ma ca ajuta
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is, you DO NOT talk about Fight Club. If someone says stop, goes limp, taps out, the fight is over. Two guys to a fight. One fight at a time. No shirts, no shoes. Fights will go on as long as they have to. If this is your first night at Fight Club, you have to fight. Asa da, ce hobby-uri nene, barbati suntem noi sau ce ![]() This post has been edited by Pedro: 22 Aug 2006, 11:17 Attached thumbnail(s) fcrules.jpg ( Size: 40.33k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pedro @ 22 Aug 2006, 11:49) Tmihai, poate ma ajuta prietenul tau imaginar ![]() Imi pare rau...prietenul meu imaginar nu vrea sa aiba de-a face cu tine. Zice ca ai probleme metale. Chiar mai grave decat ale mele ![]() Si daca esti bacterie chiar e recomandata miscarea anaeroba ![]() La paint-ball te-ai gandit? Ii pui pe ceilalti sa poarte masti...unu' de taximetrist, altu' de tir-ist, celalalt de politist, altu' sa-l reprezinte pe iliescu, etc ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Pedro |
![]()
|
Ultima oara cand am fost la paintball era sa ma sufoc de la casca aia nenorocita, ziceai ca bagasem capu in acvariu.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Pedro @ 22 Aug 2006, 12:16) Cut the bullshit! Lasa idioteniile astea al de Fight Club. Cu prostii dinastea nu iti controlezi iesirile astea. Cum am zis si au zis-o si altii. Iesi, fa ceva sport. Cumpara o bicicleta si fa trasee. Cand eram tanar, asa facem pe un Pegas. Fain era. Acum am devenit prea comod si tot cu masina merg oriunde, dar altfel tare as mai face asemenea activitati. This post has been edited by driverx: 22 Aug 2006, 11:35 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Pedro |
![]()
|
E fain cu bicicleta da cand ii vad p-aia in colanti cu saua-n fund parca mi se taie pofta
This post has been edited by Pedro: 22 Aug 2006, 11:39 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(driverx @ 22 Aug 2006, 12:34) Cut the bullshit! Lasa idioteniile astea al de Fight Club. Cu prostii dinastea nu iti controlezi iesirile astea. Cum am zis si au zis-o si altii. Iesi, fa ceva sport. Cumpara o bicicleta si fa trasee. Cand eram tanar, asa facem pe un Pegas. Fain era. Acum am devenit prea comod si tot cu masina merg oriunde, dar altfel tare as mai face asemenea activitati. Fight Club e un sport... nu ca l-as practica dar... tehnic este sport This post has been edited by avathan: 22 Aug 2006, 11:51 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ia cativa prieteni si duceti-va in parcari la mall-uri , unde luati la bataie aurolaci . Asta daca sunteti mai maricei . Daca nu , fugariti pisici !
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pedro @ 22 Aug 2006, 11:02) ...Ma mananca rau palmele si coatele si tare as mai cara cuiva cateva, de provocat nu ma provoaca nimeni si ma simt tare frustrat pe tema asta... Vino pe strada mea, opreste masina pe trotuar in fata blocului meu si dupa 5 minute o sa ajungi sa te lupti ca Bruce Lee cu toti somerii cu masini terminate dar curate ajunsi stapani peste TOATE locurile in care se poate parca o masina... This post has been edited by vijelie: 22 Aug 2006, 12:41 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Exact de la colantii aia nu te doare c*ru. Si eu ziceam la fel, dar am cumparat o pereche de pantaloni de bicicleta, si au mult burete in zona "sensibila". O sha buna e de asemena obligatorie, daca mergi o ora pe zi sau mai mult. Eu practic sportul asta, dar aici sunt sute de kilometri de piste de biciclete, gasesti si harti gratuite cu ele. QUOTE(Pedro @ 22 Aug 2006, 14:39) |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Pedro |
![]()
|
Interesanta treaba cu bicicleta dar nu e de mine, m-am dat destul pana in 11-12 ani , inca vreo 2 ani cu skateboard-ul si gata mi-a ajuns.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Aug 2006, 12:06) Din cate am vazut se foloseste (cel putin in jargon) pentru a descrie miscarea care nu este de tip aerob (gen atletism, aerobic, etc) si se refera, asa cum am zis si mai sus, la efort intens de scurta durata. Formularea am preluat-o si eu de la "oameni din domeniu", nu am inventat-o eu. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Si eu am reinceput sa ma dau cu bicla de 1 an si ceva, dupa ce renuntasem prin clasa a 7-a. La munte, cel putin, e extrem de spectaculos sa mergi. Si in oricare oras mare din Europa, e cea mai buna varianta sa vizitezi obiectivele turistice si sa cunosti locul, daca ai ceva timp. Daca nu, tur organizat sau mijloace de transport in comun. In tara, daca poti, du-te la munte si pedaleaza pe drumuri forestiere.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pedro pe ce trasee umbli ? Cu ce masini ?
This post has been edited by Cornel001: 23 Aug 2006, 16:00 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Schimbă-ți serviciul! Fă ceva mai special, de ex: alpinist utilitar.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
sari cu "parasuta"! arunca-te cu "coarda"! ejaculeaza stresul cotidian!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
Basically yes
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:48 |