cum trec audio pe casco?
![]() ![]() ![]() |
cum trec audio pe casco?
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
SImplu , te duci la agentul la care ai facut Casco, si il rogi frumos sa mai faca o anexa la contract cu sculele ce le ai..duci si tu o factura.
Contractul Casco ramane acelasi, dar te alegi cu inca o completare la el, sub forma unei anexe. Pret?! pai calculezi valoarea dotarilor si faci 4,5 % din ea. Asta e prima de asigurare din cate stiu eu. Daca stiu gresit va rog sa ma corectati. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se incheie anexa la polita casco cf. celor indicate de argon.
Pentru estimare cost fa urmatorul calcul: 1. cota prima anuala = prima anuala (e trecuta in polita) / suma asigurata (e trecuta in polita 2. suma asigurata pentru echipamentele suplimentare = valoarea de factura pentru echipamentele adaugate de tine (daca nu ai factura se inlocuieste cu valoare din lista de preturi dealer in Romania) 3. prima suplimentara = suma asigurata suplimentara (de la pct.2) * cota de prima anuala (de la pct.1) * (nr. de luni sau fractiuni de luni ramase din polita) / 12 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Multumesc argon si Tudor pentru raspunsuri!
![]() Asa o sa fac |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Demmoniks |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 June 06 ![]() |
Am si eu o intrebare: mi-am cumparat un cd-player din Germania si de acolo mi-au dat o chitanta (pe care tre sa o trimit inapoi ca sa iau inapoi tva-ul). Pot sa fac o copie sa o prezint asiguratorului cand am sa fac casco?
Si ca sa nu deschid alt topic, spuneti-mi si mie, aproximativ, cam cat m-ar costa casco pe un an? (casco full, masina: dacia solenza 2003 cu ac, servodirectie, geamuri electrice, alarma si inchidere centralizata) This post has been edited by Demmoniks: 8 Sep 2006, 13:27 |
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pt cd-player te sfatuiesc sa folosesti un pret dintr-o lista de preturi a unui dealer din Romania. Daca vrei sa folosesti chitanta din Germania e ok si cu copia.
Pt cat te costa casco, vezi ca avem un topic pinned cu oferta unui broker. Intreaba acolo. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Eu momentan am pe polita casco sistemul audio, dar de vreo luna mi-am schimbat traseul de evacuare cu unul de inox 50cm si voiam sa mi-l pun pe polita, pt ca nu se stie cand il voi agata prin vreo groapa. Ce parere aveti, s-ar putea realiza?
|
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Te prezinti la firma de asigurari sa-ti faca un supliment de asigurare, astfel se introduce bunul pe polita.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:00 |