despre vopsea, am niste puncte....
![]() ![]() ![]() |
despre vopsea, am niste puncte....
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
MihaiRTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 ![]() |
Sunt de la asfalt probabil si se iau foarte usor cu un spray cu gaz (se gasesc prin Carrefour)
bafta |
--------------------
dacia
solenza clima
|
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Banuiesc ca sunt de la asfalt. Prin oras la mine s-au asfaltat peste jumatate din strazi. Nici nu mai acord atentie fenomenului. Cand nu am ce face si le bunghesc, le dau jos usor cu unghia.
Nu-ti fa griji, altele sunt adevaratele probleme ale masinii astea. Si se pare ca aproape toti trecem prin exact aceleasi etape de evolutie cu masinutele astea. Parca am fi programati! |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu aceleasi puncte suparatoare, dar pe toata masina, nu numai pe capota. Intr-adevar sunt de la asfalt si se iau cu o solutie speciala pe care o gasesti in Carrefour sau prin benzinarii. Parca la 25ron am vazut, daca nu ma insel.
Eu insa ma intreb cum de am acele pete si pe PLAFON ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
driv3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 14 September 04 From: bucuresti ![]() |
deci fratilor...aceste pete sunt datorate zgurii si smoalei de pe drum. Se scot foarte usor cu benzina sau motorina fara a strica vopseaua sau sa riscati sa o zgariati cu unghia...se da locul cu pete cu motorina, se lasa cam 5 sec sa se inmoaie dupa care se sterge cu carpa imbibata in motorina...dupa ce e curat, posibil sa ramana ceva dare maro sau jeg asa ca locul se spala cu apa cu pur sau detergent auto...ramane ca nou va garantez. Spor la bibilit !
|
--------------------
Renault
megane 2.2
1.5 DCI Megane RN 1.9D oldschool
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 20:34 |