Am masina distrusa !!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Am masina distrusa !!!!!!
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
cred ca raul si-a spus cuvantul .. o fi fost d`ala in care se deverseaza ilegal si a avut o aciditate foarte mare smile.gif) Glumeam!
no, treaba e ca si eu am un stalp papat rau de rugina dar numai pe partea pe care arunca roata (imediat sub aripa inpartea de jos.. se vede cu ochiul liber) si l-am umplut cu spuma d`aia de se foloseste la termopane . Oricum momentan sunt prea sarac ca sa fac ceva in privinta asta si cine s-a uitat la el a spus ca nu e pericol . Ideea e ca sunt interesat de orice informatii in legatura cu pretul stalpupui , pretul manoperei etc.. |
--------------------
DSN rapsodie
-
- ph-22-unu
2002 Ie doar o amarata de dacie
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Cu stalpul nush ce sa zic, da , la lonjeron am vazut la cineva ca si-a sudat o bucata de tabla si merge fara probleme de jum de an :inger:
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Draq eu am vazut o masina erau lonjeroanele toate sudate si podeaua si totu la autogen era varza ...tipu a scapta de ia ..imi este mila de ala care a cumparato laugh.gif
|
-------------------- |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
io am o buca d eposea sudata .. partea de lg prag . pragul e intact iact iar omul a facut treaba de minune. Am un lonjeron ruginit putintel si sa bag sudura si pe el pt ca am auzit ca merge de minune .. doar e dacie.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
- ph-22-unu
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
In general la dacie se sudeaza - peticeste - cam totul iar parerea mea vizavi de acest lucru este urmatoarea; e mai bine peticita decat inlocuit element, explicatia e simpla, putini sunt aceia care pot pune elemente inapoi pe pozitia data de fabricant. Un exemplu convingator este lonjeronul fata care odata inlocuit adio directie, bratele de la dacie nu au reglaje, ele vin dupa lonjeron stramb si roata dupa ele, deci o sa ai un lonjeron nou si o roata stramba.
De aceia eu prefer un lonjeron peticit cu table si o roata dreapta. :mrgreen: |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Am uitat sa spun
Caroseria de dacie este autoportanta, deci mai pe inteles ete o caroserie fara sasiu care se tine ia pe ia prin table si suduri, iar problema cea mare ca nu poti umbla cu ia asa deoarece se va decentra si pana la urma se va rupe. Solutia cu "spuma d`aia de se foloseste la termopane" nu este deloc indicata deoarece spuma nu creiaza intarirea caroseriei si pe deasupra mai tine si apa. |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai pe termopane nu le intareste?Mda cred ca retzin apa ...daca ajunge apa acolo... :wink:
|
-------------------- |
|
dadu221 |
![]()
|
Daddy, ideea e ca am pus-o ca sa nu mai intre apa si nu cu gand de consolidare smile.gif stalpul va fi si ala reparat probabil .. daca nu netezesc frumos , trantesc un antifon si scap de masina.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
- ph-22-unu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Spuma aia nu are rol de intarre. Aia doar acopera lufturile ramase sa nu bata crivatul in casa, ca atunci degeaba ai dat sute de EUR pe geamuri. Si nu, nu retine apa, este hidrofuga.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:41 |