Model necunoscut de Renault 12
![]() ![]() ![]() |
Model necunoscut de Renault 12
Kristisor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Matiz
1991 TLE
|
|||
Kristisor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 January 05 From: Bucuresti ![]() |
PS. Daca exista un alt loc unde s-a discutat de verii indepartati ai automobilului nostru national mutati-ma acolo
|
--------------------
Daewoo
Matiz
1991 TLE
|
|
nox1300 |
![]()
|
![]() Tok'ra Group: Members Posts: 2 Joined: 22 August 06 ![]() |
am vazut si eu asa ceva prin Bucuresti, chiar inainte sa apara "zambetul lui iliescu". bine ca mi-ai adus aminte o sa caut pe net asa ceva. daca stie cineva ceva pliz help!
|
--------------------
Dacia
1300
1974 berlina
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Renault 12 Toros e unul abandonat in fata la Banca Romano-egipteana de pe splaiul unirii...Si are fata de ochelarista, spatele insa e numai cauciuc.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Kristisor |
![]()
|
Nu sunt sigur ca era un Renault Toros am dedus pentru ca apartinea turcilor de la firma respectiva. Daca stie cineva fabrica din Turcia unde se facea Renault 12 inainte sa treaca pe Clio spuneti sa-i vedem pagina de net. Pe wikipedia la turkish cars nu gasesti mare lucru !
This post has been edited by Kristisor: 3 Sep 2006, 00:12 |
--------------------
Daewoo
Matiz
1991 TLE
|
|
Kristisor |
![]()
|
Cautand asa de plictiseala pe net am dat din intamplare de masina pentru care am deschis topicul. Este vorba de Masiniromanestidespre care nu s-a spus clar daca a fost o initiativa a unui privat sau ceva din fabrica
|
--------------------
Daewoo
Matiz
1991 TLE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da, se numeste Dacia Extasy, dupa substanta consumata de catre proiectant.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:20 |