masini pe ebay
![]() ![]() ![]() |
masini pe ebay
Bogdan_F |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
|
||
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, extraordinar de mic pretu' de 33 de mii pentru o Supra! Hai sa fim sobrii!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
AHM!!!! Marty... SINCER... PENTRU O SUPRA DE 850 DE CAI-PUTERE, as plati suma de 33.000 de euro... cu 33.000 de euro de-abia iti iei ceva nou la noi care are puterea undeva pe la 200 de cai............Asa ca Supra aia, daca are intr-adevar 850 de cai, isi face totzi banii!!!!
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
bai, am pus topicu asta ca am vazut pe alt forum ca unu si-a luat un pontiac firebird din 1999 cu 6500 usd. adica mai putin decat o solenta clima....
ideea e ca gasesti acolea masini ieftine si relativ exotice. legat de supra aia de 850 de cai era doar un exemplu pana unde se poate merge cu tuningul...in timp ce noi ne chinuim cu lumini in portbagaj si blana la motor si maxim 1-2 spoilere, baietzii aia baga NOX, turbo, axe cu came modificate....etc.. pe cand asa tuning si pe solenza? |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce mi-a placut la "masinuta" asta este ca tot tuning-ul s-a dus sub capota iar proprietarul n-a schimbat nici macar volanul...
In alta ordine de idei, cam cit te costa sa o aduci (vama, transport, ect) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Scuzoaiele mele, nu vazusem c-are 850 CP
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
am inteles ca transportu din us pana aci cu vaporu e vreo 1000 usd. vama si restul depind de la masina la masina....
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai nene cum naiba tine asta 850 CP in ea. Nu se rupe naibii cind o calci (pe acc sau frina) ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 09:12 |