Sfat la cumparare
![]() ![]() ![]() |
Sfat la cumparare
JCV |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 23 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau. :)
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Eu as alege Ford, evident. In primul rind e noua, in al doilea rind e diesel si are 100cp, in al treilea rind... nu e Opel :twisted: si in special Astra :twisted:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
Si eu as lua Focus, cam din aceleasi motive. Nu stiu cum se comporta generatia noua de motoare diesel de la Opel, dar cele mai vechi... vai de capul lor :twisted: Si designul Astra-ului sedan nu mi se pare prea inspirat...
|
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Si eu as alege masina noua (in cazul de fata Focusul). In plus are si un motor mai puternic. Lipsa casetofonului nu vad dc ar fi o pb, se poate monta ulterior, si isi poate si alege ce model doreste.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
Cu casetofonul s-ar putea sa fie o mica problema... Din cate imi aduc eu aminte are o forma un pic mai neconventionala, si s-ar putea sa fie nevoit sa apeleze la un casetofon OEM.
|
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In primul rind nu mi-as lua Ford, asta de cind am auzit un canadian care vroia sa inchirieze o masina din Bucuresti, spunind:" No, I won't accept that, it's a fucking Ford!". Oricum n-am foarte mari afinitati cu firma asta de tot rahatul.
Opel Astra e o alta tigaie de masina, rugineste destul de repede, are probleme la calculator. Alte probleme care pot aparea la Opel: culbutorii, senzorii de rotatie, diverse bug-uri electronice. Hint: de ce pastele mamii ei de masina crezi ca a lasat-o ala la un an vechime si 9000 km. parcursi ? In alta ordine de idei, ambele sunt Diesel cu injectie directa (Money, 1,7 dTi este motor diesel, urmasul motorului de Isuzu 1.7 TurboDiesel Intercooler). Nici unul din prietenii mei n-are Ford si nici nu cunosc pe nimeni cu o asemenea taraba de masina, ma intreb de ce oare ? :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Lasand la o parte varianta mersului pe jos propusa de Marty, care daca stam sa ne gandim este sanatate pura pentru sistemul cardio-vascular, eu as alege Ford-ul. Motor mai puternic, 0 km, rugineste mult mai greu decat Astra. Si nu are casetofon. Mare branza, nu cred ca-i un capat de tara, se poate pune ulterior.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu n-am sugerat mersul pe jos, am sugerat sa caute altceva, O MASINA de data aceasta.
IAr casetofonul se poate pune foarte greu, de vina fiind formele bordului de Focus. Se poate cumpara orice scula, cu conditia sa gasesti un adaptor pentru masina respectiva. Cica se gasesc pe la noi prin tirg, amanunte stie Roadrunner. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:29 |