DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfat la cumparare

JCV
post 24 May 2004, 23:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un prieten in Italia si are nevoie de un sfat de la cunoscatori in ale autoturismelor. M-am gandit ca ati putea sa-i oferim o opinie mai mult sau mai putin obiectiva.
Problema se pune in felul urmator: vrea sa-si cumpere o masina noua sau second dar nu mai veche de 2 ani. A gasit la un concesionar italian un Opel Astra sedan 1,7 dti 75 CP din 2003 cu 9000 km la bord (bine dotat - aer conditionat, geamuri electrice, ABS, air bags, casetofon etc) la 11500 euro si un Ford Focus 1,8 TDCI 100 CP, 0 km la bord (dotat cu ABS, aer conditionat, geamuri electrice etc dar fara casetofon - ciudat??!!) la 13500 euro.
Nu stie ce sa aleaga. Exprimati-va parerile din experienta, auzite, etc. Voi ce ati alege?
Multumesc smile.gif

--------------------
Zambeste, maine va fi mai rau. :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 24 May 2004, 23:21
Post #2

-

From: Ireland

Eu as alege Ford, evident. In primul rind e noua, in al doilea rind e diesel si are 100cp, in al treilea rind... nu e Opel :twisted: si in special Astra :twisted:

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
wabbit
post 24 May 2004, 23:47
Post #3

Membru incepator

From: NRW

Si eu as lua Focus, cam din aceleasi motive. Nu stiu cum se comporta generatia noua de motoare diesel de la Opel, dar cele mai vechi... vai de capul lor :twisted: Si designul Astra-ului sedan nu mi se pare prea inspirat...

--------------------
Renault Clio 197 / / Golf 3 GT
+
SYL
post 24 May 2004, 23:52
Post #4

doc

From: IF, Balotesti

Si eu as alege masina noua (in cazul de fata Focusul). In plus are si un motor mai puternic. Lipsa casetofonului nu vad dc ar fi o pb, se poate monta ulterior, si isi poate si alege ce model doreste.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
wabbit
post 25 May 2004, 00:04
Post #5

Membru incepator

From: NRW

Cu casetofonul s-ar putea sa fie o mica problema... Din cate imi aduc eu aminte are o forma un pic mai neconventionala, si s-ar putea sa fie nevoit sa apeleze la un casetofon OEM.

--------------------
Renault Clio 197 / / Golf 3 GT
+
Marty
post 25 May 2004, 08:18
Post #6

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

In primul rind nu mi-as lua Ford, asta de cind am auzit un canadian care vroia sa inchirieze o masina din Bucuresti, spunind:" No, I won't accept that, it's a fucking Ford!". Oricum n-am foarte mari afinitati cu firma asta de tot rahatul.
Opel Astra e o alta tigaie de masina, rugineste destul de repede, are probleme la calculator. Alte probleme care pot aparea la Opel: culbutorii, senzorii de rotatie, diverse bug-uri electronice. Hint: de ce pastele mamii ei de masina crezi ca a lasat-o ala la un an vechime si 9000 km. parcursi ?

In alta ordine de idei, ambele sunt Diesel cu injectie directa (Money, 1,7 dTi este motor diesel, urmasul motorului de Isuzu 1.7 TurboDiesel Intercooler). Nici unul din prietenii mei n-are Ford si nici nu cunosc pe nimeni cu o asemenea taraba de masina, ma intreb de ce oare ? :wink:

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bogdan_o
post 25 May 2004, 08:47
Post #7

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Lasand la o parte varianta mersului pe jos propusa de Marty, care daca stam sa ne gandim este sanatate pura pentru sistemul cardio-vascular, eu as alege Ford-ul. Motor mai puternic, 0 km, rugineste mult mai greu decat Astra. Si nu are casetofon. Mare branza, nu cred ca-i un capat de tara, se poate pune ulterior.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Marty
post 25 May 2004, 09:20
Post #8

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Eu n-am sugerat mersul pe jos, am sugerat sa caute altceva, O MASINA de data aceasta.
IAr casetofonul se poate pune foarte greu, de vina fiind formele bordului de Focus. Se poate cumpara orice scula, cu conditia sa gasesti un adaptor pentru masina respectiva. Cica se gasesc pe la noi prin tirg, amanunte stie Roadrunner.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:29
Forum Renault