Electropompa benzina, fara imersie
![]() ![]() ![]() |
Electropompa benzina, fara imersie
Sociopatul Tandru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
pune una de dacia 500. Va face fata fara probleme. Daca nu cata la schrott una pentru carburator, pe pompa speciala care asigura debit, nu baga presiune ca cele de la injectie.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pune pompa capsulata de plastic, de origine. Nu o sa mai ai probleme. A mea a avut asa din fabrica, si 6 ani nu am avut nici o problema cu ea. Am rupt una dintre tevi cand am dat motorul jos si am inlocuit-o cu pompa clasica. Am avut numai belele dupa inlocuire. Curgea benzina, se stricau supapele... Am gasit la Adras pompa capsulata la 44 RON care merge excelent.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sociopatule, mai e un topic, unde s-a discutat problema, si matale te declarai impotriva pompei electrice !
Sunteti invitati sa continuati discutia acolo. http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=27&t=33931&st=0 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:16 |