Rezervor benzina - spart, Spargere rezervor lovit de un lemn.
![]() ![]() ![]() |
Rezervor benzina - spart, Spargere rezervor lovit de un lemn.
Sfatos |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 October 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LGN
Laureate, Egee, 1.4
- CT 24 XXX
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Nasol. Dar vroiam sa spun ca berlina (alea mai noi... de prin 2000 cel putin) nu avea scut la rezervor. Avea unul de vreo 15 cm lungime (dinspre fata spre spate), lat cat rezervorul si situat la inceputul lui (catre bancheta). In rest era rezervorul gol.
Asta ca sa nu comparam cu berlina. Ca ar fi fost frumos sa aiba Logan-ul... partea a doua. |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu va recomand sa luati un scut de rezervor de la alte modele de autoturisme cu rezervorul de plastic si plasat sub bancheta si sa-l montati la Logan.
Cand veti gasi un scut din ala fiti draguti si anuntati-ne si pe noi de la ce masina este si daca s-a potrivit... Daca o sa gasiti... PS: nici macar Audi nu are scut metalic la rezervor, dar eu va urez succes in cautarile voastra! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Rezervoarele de plastic sunt foarte rezistente la pietricele si alte lovturi. Trebuie sa ai intr-adevar ghinion sa patesti asa ceva.
Doamne, dar scump este, ete de-asta e bine sa ai Casco! Chiar asa, eu la dezmembrari n-am vazut scut la rezervor la niciun tip de autoturism, este un lucru inutil care ar incarca masina, ei se gandesc cred ca rezervoarele se sparg la lovituri violente care ar penetra si un scut de plastic ( exclus sa fie metalic, altfel ar face direct rezervorul din tabla groasa, dar contravine cu principiile moderne care cer sa se salveze orice kg in plus!). Cam cum sunt scuturile alea de la Passat, Golf4 etc., daca iei o lovitura zdravana iti sparge baia de ulei oricum, cu sau fara el. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu pot sa uit ce prindere groaznica avea si scutul si rezervorul la berlina, cu piulite patrate prinse in niste gaici de tabla, rugineau suruburile in piulita, se rupea gaica, si ce m-am chinuit sa tai cu bomfaierul 2 suruburi de-alea !
Scutul ala avea vreo 7-8 kile, cred (cu tot cu antifonul dat pe el, ca altfel ruginea artistic). |
--------------------
-
-
-
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am observat sub masina (are 5000Km) o mica pata de motorina. Duc masina pe o rampa si ce sa vezi ... picura din rezervor (rezervorul era plin). Rezervorul (cel putin la dci) cum il privesti de jos in sus, are o zona (adincitura) conica cam pe la mijloc, zona a carui "virf" e aproape de partea superioara a acestuia. Exact prin acest punct picura. Ma duc in service (MotorGrup Vaslui) se uita baietii se striga unii pe altii se minuneaza si ... rezervor spart.
Defect din fabrica, probabil un por ceva. Bineinteles ca nu aveau pe stoc, l-au lipit cu poxipol urmind sa revin in scurt timp sa-l inlocuiasca pe garantie. Uff !!! Dupa ce ca e din plastic, fara scut... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sfatos @ 4 Sep 2006, 14:54) Da, ai dreptate, in comparatie cu Berlina, Loganul este destul de ANORMAL. Ca fost detinator de VW Jetta, ma vad nevoit sa recunosc ca si nemtii fac masini anormale, adica rezervor din plastic fara protectie. Dar lemnul pe sosea e normal, nu? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La ei cred ca e normal ... ca ei au sosele... nu ca la noi (ieri pe E85 m-am 'trezit' cu ditamai cauciucul de tractor abandonat pe carosabil).
La ei nu prea ai cum sa lovesti rezervorul, zic si eu... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La ei (dar si la noi, depinde de cine iti pune covrigu' in mana) se obisnuieste sa se ocoleasca obiectul, nu sa se incalece si sa pateasca ce a patit initiatorul topicului. Sorry!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
![]() Bine ca nu ai patit mai rau. Fierul (in cazul tau plasticul) se repara. |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Am observat faptul ca de la rezervor pleaca doua tuburi spre gura de alimentare cu combustibil. De curios, imi poate spune cine ce rol are cea cu diametrul mai mic ? Cred ca alimentarea se face doar prin cea mai groasa. Zilele trecute am observat ca cea cu diametrul mai mic are doua zgarieturi destul de adanci, dar nu e perforata (D-zeu stie ce am prins la roata)
This post has been edited by Cyrusmddd: 27 May 2010, 08:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Pe cea mica iasa aerul din rezervor cand alimentezi.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:14 |