Asiban te trimite la unservice..., neautorizat de Dacia
![]() ![]() ![]() |
Asiban te trimite la unservice..., neautorizat de Dacia
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Da, si in Slatina BT Asigurari nu are conventie incheiata cu service-ul autorizat Dacia si m-a trimis la un alt service... Ideea e ca am doar bara spate zgariata si carligul acela de remorcare si cred ca pana la urma o sa accept si acolo....
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se intampla la foarte multi asiguratori, mai ales in provincie. Legea nu ii obliga sa aiba contract cu cel putin un dealer autorizat pentru fiecare marca de autoturisme, in fiecare resedinta de judet. Stiu, o sa-mi spui ca Dacia e marca nationala romaneasca si macar cu ei ar trebui sa aibe cate un service autorizat in fiecare resedinta de judet, dar in lege nu se putea face o astfel de exceptie pentru o anumita marca. Daca alegi sa mergi la service-ul autorizat, platesti tu si iti recuperezi banii ulterior. E un pic nedrept, dar legea e aceeasi pentru toti, adica majoritatea sunt nedreptatiti, deoarece adesea service-urile din provincie agreate de asiguratori sunt non-marca.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Probabil nu stii cum este service-ul unde te trimet ei, este o baraca...nu poti sa-l numesti service.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu stiu si imi pare rau sa aud asta. Incearca sa faci niste poze cu service-ul si incearca sa vorbesti cu cineva la CSA, daca cei de la Asiban Cta nu sunt dispusi sa iti ofere varianta unui service rezonabil.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Asigur.com |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 31 August 06 ![]() |
Nu interzice nimeni acest lucru!
De regula exista o intelegere la nivel de inspector daune si service-urile locale. Prietenii stiu de ce. Dar tot ca regula - acele service-uri "recomandate" cu caldura de inspectorii de daune cu care au blatul isi fac treaba cum trebuie. In cazul in care sunteti nemultumit - recomand abordarea directa - in forta, a directorului de sucursala (agentie) de asigurari. |
-------------------- |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
stie careva ce companie de Asigurari CASCO, e avantajoasa in orasul Constanta?
ma refer in mare parte la companii ce au incheiate conventii cu service-uri autorizate Dacia. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
aceeasi treaba am avut-o si eu cu asiban in CT... in alte parti a mers treaba super.... la CT e de KKT... am avut loganul lovit si mi-au zis ca daca vreau sa mearga repede sa ma duc la nu'sh ce service... si avea si tupeul acel inspector sa ma convinga ca nu are nici o treaba garantia.... un incompetent..... am dat telefon la VC Dacia de fata cu el si ma tot aburea ca de ce tre sa sun ca el are dreptate... in fine nomal ca am mers la rent car dacia care e autorizat... si m-am certat cu asibanul de lipsea doar bataia... i-a durut in fund...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Orice asigurator incearca sa-si reduca din cheltuieli, plus ca exista peste tot o retea de combinatii si spaga. Din cauza asta, dar si a faptului ca retelele au ajuns sa programeze reparatia la, uneori, o luna de zile s-a ajuns la dezvoltarea unei retele alternative de service-uri...de obicei cu aceleasi caracteristici: nu sunt fatoase, sunt mai ieftine ca reperezentanta, programeaza repede, sunt seriosi si amabili, se ocupa ei de toate actele si lucreaza si bine. Nu ascund ca probabil exista si un altfel de colaborare intre ei si asigurator. Dar nu asta e problema noastra, noi tb sa ne vedem interesul si oricat de aiurea ar suna in prezent aproape toti dealerii (in CT in special pt ca nu exista mai multe service-uri autorizate pe aceiasi marca si nu vb doar de Dacia) se poarta de parca ei ne dau noua bani cand ducem masina la ei la reparatie, ne programeaza cand deja daca folosesti reteaua alternativa esti de o saptamana cu masina acasa etc. Nu sunt un fan al service-urilor mici, uneori ma dezgusta cu amabilitatea lor - prea se baga in sufletul tau, dar realitatea e ca fac treaba mai buna ca retelele (din simplu motiv ca retelele o fac prost - se pune si problema de personal care la service-urile mici e platit regeste fata de retele) si mai repede. Singurul lucru deranjant este ca o lucrare la ei duce la pierderea garantiei. Nu e insa decat un balon de sapun, cine vopseste ca lumea nici nu cunosti unde a fost lovita masina...plus ca ipotetic sa zicem o sa ai o problema de coroziune la o aripa spate peste 2 ani si atunci Dacia o sa spuna ca e reparata si ca nu te mai poate rezolva pe garantie. Cum dovedeste ca nu e reparata in reteaua Dacia? Ii creditezi cu o baza de date si o retea prea bine pusa la punct! Iar ca si incheiere o lucrare bine executata nu poate duce la probleme de coroziune mai tarziu. De asemenea un asigurator nu te poate obliga sa mergi undeva, poate maxim recomanda, mergi la Rent daca vrei si nu au ce face. Si un ultim lucru garantia nu se pierde in bloc, ci doar la reperul respectiv, adica daca ai coroziune pe aripa cealalta din spate este problema lor nu rae legatura ca nu stiu cand, nu stiu unde, ai reparat un alt reper.
Bafta mare! |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:28 |