DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Metodologie bac, Se vor sti subiectele dinainte

St
post 4 Sep 2006, 18:56
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Atât la Testele naționale, cât și la examenul de Bacalaureat, subiectele pentru toate probele scrise vor fi publicate pe site-ul MEdC, http://www.edu.ro/, până la data de 15.01.2007. Dintre aceste subiecte, în ziua aferentă susținerii fiecărei probe, va fi extrasă varianta pentru rezolvarea căreia va fi elaborat, în cursul aceleiași zile, baremul de corectare.

Mai multe detalii la http://www.edu.ro/index.php/pressrel/5650

Daca trebuia postat la cafenea va rog mutati.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
diesel_power
post 4 Sep 2006, 19:07
Post #2

Membru autentic

From: diaspora

Trebuia postat la alte stiri.

Nu pot sa cred. Ca sa combata traficul cu subiecte inainte de bac au ales varianta asta. E ceva de domeniul SF. Mai bine ar scoate de tot bacul daca tot nu sunt in stare sa-l faca in mod corect.

Nu mi se pare corect fiindca eu mi-am rupt c*r*l (a.k.a. fundul) invatand in 2004 pt bac... acum o sa vina baietii cu subiectele rezolvate de acasa, si dau decat un copy paste la examen.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
St
post 4 Sep 2006, 19:27
Post #3

Membru

Si mie ca elev care o sa dea bacul peste 3 ani nu-mi surade aceasta idee.
Poate o sa iau cu 0.50 mai mult decat in mod "obisnuit"(se pare ca nu mai e obisnuit deloc modul asta, cel putin la noi), dar am colegi pe care nu-i duce capul si o sa invete tocind, si hopa 10.

Ma intreb in cazul acesta cate facultati din tara o sa mai ia in considerare BAC-ul.

Celelalte prevederi sunt bine venite, mai putin cea cu privire al corectarea contestatiilor, in acelasi judet.

Aa, am uitat au scos sportul sad.gif mad.gif 022.gif gun3.gif

--------------------
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
SerbanS
post 4 Sep 2006, 20:47
Post #4

Membru

Doamne ce porcarie, dupa ce ca aveam o rata de promovare mult prea ridicata la examenul asta acum o sa fie si mai mare. Si asa imi e lehamite de sistemul de invatamant din Romania. Am la facultate colegi care nu au ce cauta nici maca la strung sau la oi si acesti nimeni vor avea aceeasi diploma ca si mine si alte persoane. Vad ca in tara asta in loc sa dezvoltam gandirea si logica dezvoltam invatatul pe de rost ( asta ca per final sa ajungem tot papagalii Europei). Stiti care e faza , decat sa fie asa mai bine ar renunta de tot la el ca oricum nu o sa mai aiba nici o valoare. chiar ma intreb daca o sa se gaseasca macar un fraier care sa pice in conditiile astea. Cat despre ponderea notei de Bac in media de admitere la facultati ea o sa devina 0%.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
+
diesel_power
post 4 Sep 2006, 21:58
Post #5

Membru autentic

From: diaspora

Pai s-asa la facultatile la care nu se da admitere se ia in considerare bac-ul + unele medii din liceu, care medii din liceu sunt total irelevante, nu au nici o treaba cu realitatea. In UPB doar 2 facultati mai au examen de admitere (AC si Electronica), si eu consider ca doar astea mai sunt facultatile serioase din poli, in rest intra numa ciurucuri. Desi si la mine la facultate sunt colegi care nu au invatat 12 ani de zile ca elevi, si nici acum nu s-au apucat sa invete nimic, sunt bata, plop, ranga smile.gif

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
Fratzica
post 4 Sep 2006, 22:11
Post #6

Zen

Group: Moderatori

buey, ai uitat de Transporturi!! Ma faci student la facultatea Ciuruc, ha??

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Solon
post 5 Sep 2006, 10:04
Post #7

Membru autentic

A zis si el asa sa dea nuanta, nu sa te jigneasca pe tine!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Sony
post 5 Sep 2006, 10:17
Post #8

Membru autentic

From: Ban Land

CataNOS, cum intri in Politehnica, pe stanga sunt Transporturile si Metalurgia, iar pe dreapta incep facultatile. 04.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
SerbanS
post 5 Sep 2006, 10:32
Post #9

Membru

De parca mai conteaza, carte oricum nu prea se mai face nicaieri- de fapt invata doar cine are chef. Mie mi se face rau cand vad generatia care e acum cu mine in facultate , dar sa vedeti voi ce vine din urma(credeti-ma e de speriat)

This post has been edited by SerbanS: 5 Sep 2006, 10:32

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
+
St
post 5 Sep 2006, 15:04
Post #10

Membru

Mai baieti sa va explic eu cum e cu invatatul in momentul de fata, bine inteles parere strict personala.

1.Daca esti la un liceu cu adevarat bun mai exista si profi exigenti sila care se invata, daca nu inveti de placere, daca nu inveti deloc corijenta scrie pe tine.
2.Daca esti la un liceu cu renume, stiti voi wink.gif , cel mai probabil nu o sa treci de 8 la materiile importante fara meditatii in particular, ca de...
3.Daca esti la un liceu industrial agricol etc, sau pur si simplu un liceu la care vin mai mult elevi nepregatiti deloc, nu ramai decat daca nu dai pe la ore.

Asta e ceea ce vad eu ca elev in clasa a 10-a, la un liceu din categoria 1(parere nu numai personala). biggrin.gif

This post has been edited by St: 5 Sep 2006, 15:04

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 19:02
Forum Renault