Accident usor: aripa spate
![]() ![]() ![]() |
Accident usor: aripa spate
razvi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai vine asa...vina nu stiu exact a cui e dar cred ca a ta 80% deoarece nu te aflai incadrat pe banda corespunzatoare. Aici mai intra in discutie intersectia respectiva, cate benzi pe sens, indicatoare, marcaje si alte cele. Nu stiu exact ce sanctiuni se dau pentru asta.
Daca tu raportezi accidentul el are 48h sa il raporteze, e valabil si invers. Daca nu se raporteaza in termenul legal se suspenda permisul + probabil amenda. Daca ai asigurare fa-o pe casco (o declari lovita in parcare) dar trebuie sa fii sigur ca tipul nu se duce la politie sa declare accidentul (depinde cat de sifonat a iesit si el din asta). Daca nu ai casco, mai bine ia banii caci ti-am zis, cred tu vei fi gasit vinovat. This post has been edited by sorin.aldea: 5 Sep 2006, 11:00 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ceva asemanator am patit si eu acum 1 an, vina este a ta deoarece virajul la dreapta se face de pe banda din dreapta . O sa iei amenda mica (5-600k) sau avertisment. Nu se incadreaza la neacordare de prioritate, vei ramane cu permisul in buzunar.
This post has been edited by bicosu: 5 Sep 2006, 11:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
razvi |
![]()
|
Din cauza masinilor parcate pe margini se mergea in sir indian pe strada. Era coada de masini spre dreapta, in fata mea era un taxi si strada cu "o banda" pe care eram se largea la capat. Am trecut in stanga taxiului. L-am lasat sa treaca, apoi mi-a facut semn sa trec soferul unei dacii de pe banda pe care voiam sa intru. Am intrat, si tocmai cand iesisem 95% din curba mi-a frecat aripa SUVul.
![]() P.S: El are putin zgariat plasticul de pe bara fata. This post has been edited by razvi: 5 Sep 2006, 15:48 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
de obicei dreapta se face de pe banda 1. Mai exista si stilul taximetristo-papucar care face dreapta de pe banda n>1
Tu ai fost vinovat, normal...bine ca n-ati stiut niciunu dintre voi 2 regulile de circulatie. Era invers decat v-ati gandit voi. Ala nu iti dadea niciun ban, iar tu plateai amenda. |
--------------------
-
-
-
|
|
razvi |
![]()
|
M-am lamurit, multumesc.
This post has been edited by razvi: 5 Sep 2006, 15:52 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:40 |