Talon luat din cauza ITP
![]() ![]() ![]() |
Talon luat din cauza ITP
moSSad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 04 From: 127.0.0.1 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eu stiam ca merge la orice statie de service acreditata de rar sa faca itp. Oricum ca sa iei talonul inapoi trebuie sa faci ITP si sa te duci cu dovada respectiva la politie si pe baza ei iti restituie talonul. Nu stiu exact cum dar trebuie inscrisa si ultima inspectie pe talon, cere mai multe informatii ori aici ori la RAR ori la cei care faci ITP. Poti sa suni si la politie sa intrebi.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Inspectia ti-o trec cei de la politie, iti pun pe loc stampila si scriu data valabilitatii pe talon.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:36 |