Zgomot ciudat la pedala de frana
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat la pedala de frana
Zibby |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance INVENTAS VITAM JVVAT EXCOLUISSE PER ARTES
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E zgomot tehnologic!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zgomotul ala mi-a aparut si mie de curand, bine, nu am Logan, ci 1310 dar principiul e identic, zgomotul e de la servofrana, si apare cand e pompa obosita(A mea are 10 ani.), trage aer fals pe la mambrana sau simeringurile de pe axul pompei.
Zgomot tehnologic sau nu, nu e normal. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere multele lucruri interesante pe care le-am vazut eu pe sectiunea Logan, as avea atata intrebare: Zibby, ai mai condus si alte masini in afara de loganul propriu?
Nu de alta, dar in anumite limite zgomotul e tehnologic. Problema este daca el se agraveaza in timp. La berlina, cand incepea sa se auda treaba aia, avand in vedere insonorizarea berlinei, era o problema... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ZIbby, poate dai cateva detalii referitoare la zgomot, e perceptibil usor, deranjant, poate o inregistrare audio...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Problema din cate stiu s-a mai discutat si e un zgomot tehnologic, daca se aude nitel.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Inregistrarea audio nu ar fi relevanta decat daca s-ar face cu echipament profesional.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Zibby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 September 06 ![]() |
Multumesc mult pentru opiniile voastre...Problema s-a rezolvat...de fapt nici nu era ceva de rezolvat . Dupa cum au spus-o unii dintre voi, zgomotul pe care il auzeam eu era normal...Intr-adevar nu am mai avut alte masini inainte...cel putin pe care sa le studiez in amanunt... ori si cum va multumesc....
This post has been edited by Zibby: 16 Sep 2006, 00:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance INVENTAS VITAM JVVAT EXCOLUISSE PER ARTES
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:05 |