busonul rezervor
![]() ![]() ![]() |
busonul rezervor
ginberto |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina 1300
- MM-03-UGS
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Benzina + caldura = vapori + presiune
Unele busoane sunt prevazute cu o "fanta" tocmai pentru a egaliza presiunea-n rezervor cu cea exterioara. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La Dacii, cel putin la cele pe carburatie, rezervorul comunica cu atmosfera din motivele enumerate mai sus. Nu o mai tine inclinata si nu o sa mai picure.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ginberto |
![]()
|
QUOTE(argon @ 8 Sep 2006, 08:44) La Dacii, cel putin la cele pe carburatie, rezervorul comunica cu atmosfera din motivele enumerate mai sus. Nu o mai tine inclinata si nu o sa mai picure. (am inclinat-o ca sa pot da cu antifon pe dedesubt) Din raspunsul tau inteleg ca raspunsurile la cele trei intrebari ale mele sunt: 1. e normal sa iasa benzina prin buson, in conditiile date 2. garnitura aceea nu a patit nimic (probabil e construita anume sa reziste la contactul cu benzina) 3. nu trebuie sa-mi iau alt buson Corect ? |
--------------------
Dacia
Berlina 1300
- MM-03-UGS
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ginberto, stai linistit. Asa-i facut busonul, garnitura n-a patit nimic
![]() This post has been edited by tatabobu: 8 Sep 2006, 10:33 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ginberto |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina 1300
- MM-03-UGS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:25 |