Toba si foaia de hartie
![]() ![]() ![]() |
Toba si foaia de hartie
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Asa face si la mine dar numai pe gpl pe benzina mere bine. Mai de mult cind imi facea mai rau am verificat presiunea pe cilindri si pe cilindru 1 aveam 8.5 dar nu inchidea bine supapa de evacuare (urmare a impuscarii garnituri de la chiuloasa). Pina la urma a urmat rectificare chiuloasa si o mica segmentare daca tot am umblat in motor... :wink:
|
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Orice service amarat poate verifica compresia?
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Nu stiu. Mie mi le-a verificat un mecanic pasionat care facea asta din placere(mecanica) si avea la scule...Din pacate a murit intr-un accident stupid . I-a retezat capul un butoi de carbid de la aparatul de sudura cu autogen. Stupid,Stupid,Stupid...
|
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
mi-am cumparat si eu doxal2399 in fata de inox si in spate tot doxal2*** nu mai stiu exact seria de inox
de la galerie pana la capat am inox, am uitat sa precizez ca prin tobe se vede intr-o parte in alta.... cum imi pot da seama cumpresia motorului cu foaia de hartie? imi explica careva si mie, da asa mai pentru incepatori sa si inteleg ceva |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
LADA....nu poti pune niste poze cu tobele? eu sincer nu am inteles ce fel de tobe ai
![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu foia de hartie nu se masoara compresia.
Ci cu un manometru conectat in locul bujiei. poate are toba intermediara inloc de finala. This post has been edited by dex lada: 3 Mar 2006, 22:57 |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
tobele sunt normale doar ca vezi dintro parte in alta prin ele, adica nu-s cu serpisori sau labirint sau cum sa-i zic eu, toba ii normala, doar ca in mirlocul ei este o teava gaurita cu diametrul tevilor adica gazele ioasa direct da cand intra in toba intra si printr-un fel de sita
as pune poze da le-am montat pe masina am sudat teava pe tobe, nu mai am cum ![]() |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
da aidica ai doua tobe intermediare (de foc) cu evacuarea directa a gazelor.
This post has been edited by dex lada: 3 Mar 2006, 23:04 |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
cam asa ceva
|
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Off topic....stie cineva unde gasesc emblema cu dacia club aici pe forum..?
|
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da pana la urma care-i schema cu foaia de hartie?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu stiu ca e metoda babeasca de a verifica daca sunt reglati culbutorii bine, adica daca inchid cum trebuie supapele.
Am verificat la mine mai demult, si nu e trasa deloc foaia...nustiu sigur daca e bine sau rau. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:19 |