Instalare RCD pe Solenza Europa
![]() ![]() ![]() |
Instalare RCD pe Solenza Europa
robert.s |
![]()
|
||
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
2 conectori ISO costa 25.000 lei in targ in vitan
In rest in privinta instalarii RCD te sfatuiesc sa mergi la unii care se pricep ca sa nu pierzi garantia |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
robert.s |
![]()
|
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel ![]() |
Daca te referi la garantia RCD sunt dispus sa o pierd , decat sa-mi desfaca cei de la service bordul (am avut niste experiente triste la Dacoserv si nu numai) prefer sa-mi fac eu cu mana mea ,macar nu injur pe altii .
De priceput ma pricep si eu , dar voiam o idee de la cineva care a mai montat un rcd pe europa (cu firele) ... |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma refeream la garantia rcd-ului. ci la garantia masinii Dar nu este obligatoriu sa mergi la Dacoserv.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu este foarte greu. Dupa ce ai cumparat coectorii aia iso, in spatele casetofonului exista un bloc entru mufe. Cum tii cass-ul cu fata spre tine, mufele trebuie sa vina in partea stanga a cass-ului si sunt numerotate cu A si C, conform cu desenul atasat.
Pentru A, pinii se conecteaza astfel: 1,2,3 liber 4 alimentare baterie 5 liber 6 alimentare + pozitii 7 alimentare + dupa contact 8 masa Alimentarea de la baterie o iei de la siguranta F03. Pentru alimentarea dupa contact iei + de la siguranta F16, iar pentru iluminare cass iei + de la siguranta F14 Pentru C (mufa cu boxele) 1 + dfuzor spate dreapta 2 - difuzor spate dreapta 3 + difuzor fata dreapta 4 - difuzor fata dreapta 5 + difuzor fata stanga 6 - difuzor fata stanga 7 + difuzor spate stanga 8 - difuzor spate stanga Attached thumbnail(s) cass_slz.jpg ( Size: 37.77k ) Number of downloads: 495 |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bodo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 04 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Eu am o dacie 1310 si am facut rost de un cass de solenza. m-am dat cu capu' de toti peretii casei si ai internetului si n-am gasit nimik referitor la firele de conectare. Am gasit undeva pe un site polonez(sau ceva asemanator) exact poza mufei de la cass. Atat. La firma avem 3 solenze (de pe care am luat un cass) si am desfacut una sa vad cum vin firele. dupa desenul tau, folosesti mufele A si B. Pe masina asta se folosesc mufele A - pentru alimentare si C- pentru boxe.
Mai am insa inca o problema: la cass-ul asta nu-i mai stiu codul. De fapt nu stiu de unde sa-l iau din hartiile date cu masinile. Am inteles ca au fost scrise pe autorizatiile provizorii, dar astea s-au dat inapoi la leasing sau s-au pierdut, nu stiu. Are cineva vreo idee? |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Codul e scris pe factura. Poti sa suni la firma de leasing si sa le ceri codul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Codul este scris in cartea de garantie/revizii.
bogdan_o, De unde ai poza? Intradevar, "sloturile" ocupate sunt A si C celelalte doua sunt libere. Cred ca bogdan_o a facut o mica greseala. Stie cineva semnificatia celorlalte "sloturi"? |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E descrisa o mufa in alt topic.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bodo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 04 From: Ploiesti ![]() |
Mai sti macar la ce sectiune?
Merci. |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Maf, poza o am din cartea tehnica a masinii.
Intr-adevar, sloturile ocupate sunt A si C. Mea culpa. O sa modific si mesajul initial. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
pdw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 31 October 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 30 May 2004, 14:38) Alimentarea de la baterie o iei de la siguranta F03. Pentru alimentarea dupa contact iei + de la siguranta F16, iar pentru iluminare cass iei + de la siguranta F14 Dar daca siguranta F16 lipseste (masina n-a avut radio si bricheta din fabrica)? De unde pot sa iau + dupa contact? |
--------------------
-
-
- -
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
de la aeroterma, sau ce mai ai pe contact
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:34 |