Ce facem cu vitezomanii ?, Atitudini, ce se poate face....
![]() ![]() ![]() |
Ce facem cu vitezomanii ?, Atitudini, ce se poate face....
pedrovl |
![]()
|
||
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
..hmm ce sa zic da la toate
![]() Nu avem ce sa le facem, daca asta cred ei ca este bine bafta lor este viata lor !! dar cel mai nasol este ca putem fi implicati si noi fara sa vrem. ![]() Culmea la cata politie intalnim pe drumuri noi cei care merg mai potolit sa zicem, cadem in mana lor ! Mai bine te feresti tu decat sa se suie el pe tine ! (parerea mea) Evita daca poti daca nu vrei incearca sa te uiti cine conduce masina ai ![]() ![]() ![]() Salutare si respect (daca se poate), Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.940 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da, pacat de pierderile de vieti omenesti.
ce putem face noi-nimic-aceasta problema este la un nivel pe care noi nu il putem atinge, adica tine de fiecare in parte, mental. Se poate schimba ceva in timp cu educatie rutiera incepand chiar din scoala. Cum poti opri un teribilist la 19 ani cu audi TT care se crede "in varful muntelui"? sau de ce nu un teribilist(poate de poate nu impins de ceilalti) student, de 22 ani in dacie berlina 1310 galbena(ref la accidentul de dimineata)-sa le fie tarana usoara-pacat tineri. cum? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu personal nu sunt deranjat atat de mult de cei care depasesc viteza legala. Ma deranjeaza in schimb:
-cei care forteaza depasirea, obligandu-l sa franeze pe cel care vine din sens opus - cei care schimba banda fara semnalizare si fara sa se asigure - cei care atunci cand trebuie sa cedeze trecerea, baga botul masinii ocupand o banda intreaga - cei care nu dau prioritate pietonilor si biciclistilor - cei care parcheaza pe trotuar fara sa lase un minim spatiu pentru pietoni - cei care merg pe banda a 2-a cand banda 1-a este libera Si cred ca ar mai fi cateva categorii de soferi care ma enerveaza mult mai mult decat cei care depasesc viteza legala. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(b64chr @ 11 Sep 2006, 11:11) Eu personal nu sunt deranjat atat de mult de cei care depasesc viteza legala. Ma deranjeaza in schimb: [...] - cei care atunci cand trebuie sa cedeze trecerea, baga botul masinii ocupand o banda intreaga [...] nici mie nu-mi plac astia, dar am fost nevoit uneori din cauza masinilor parcate a-mboulea pe banda 1 sau chiar pe colturile strazii sa ies un pic mai mult decat trebuie, "punand botul" si pe cealalta banda. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe la noi in TM banda 1 este in general folosita pe post de parcare (vezi si Telpark) deci de circulat mai mult pe 2 si 3 (unde este)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Niste indicatoare cu "Atentie, cuie !" sau chemam 5 baieti sa-si scrie pe tricou cate o litera din cuvantul RADAR
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
In Australia exista un sistem de punctaj care conduce in cele din urma daca sunt pierdute prea multe puncte la suspendarea licentei pe diferite termene foarte clare in functie de gravitatea abaterilor savirsite. Poate exista si in Romania ceva asemanator? Asta desigur nu rezolva toate problemele, asa cum cineva sugereaza mai sus in dialog, dar marea majoritate a oamenilor adopta atitudinea descrisa mai sus de cineva: ai grija de tine singur ca altminteri n-are nimeni! Bineinteles e mai usor cind toti sunt calmi si respectuosi, dar aicea e nevoie de timp pentru ca bunele reflexe sa ia stapinire pe marea majoritate, iar anormalii sa ramina o mica minoritate mentinuta sub control. Companile de asigurari au si ele un rol imens, caci nu mai ofera asigurare daca ai prea multe accidente sau amenzi! Iar fara asigurare, n-ai voie sa conduci aicea! Vorbesc desigur despre asigurarea obligatorie care se plateste odata cu inregistrarea pentru terte persoane, nu bunuri! In situatii grave, nu ti se mai acorda! Nu vrea nimeni sa-si ia raspunderea sa te acopere financiar daca tu prezinti riscul ca ei vor trebui sa plateasca pensie pe viata vreunui om pe care il pui tu in scaunul cu rotile. Cunosc personal pe cineva care a provocat un accident si si-a pierdut dreptul de asigurare pe cinci ani (atita se tin registrele aici in momentul de fata, dar s-ar putea prelungi). Asta e imens aicea, unde ai nevoie de masina sa iti cumperi tigari. De atunci e sofer model. Cam asa cred ca se face treaba.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De noul cod rutier ai auzit ? Stii ala e cu puncte care acumulate duc la suspendarea dreptului de a conduce pentru o anumita perioada fiecare punct fiind insotit si de o anumita suma ce trebuie platita sub forma de amenda. Cu vitezomanii ce putem face - nimic . Ii lasam sa isi continue drumul dupa ce in prealabil i-am trimis in cautarea lu strabunicu oricum mai devreme sau mai tarziu tot se frig cumva si se lecuiesc.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Nu exista companii care au dreptul de a "aresta" (ridica si transporta masina la un loc special amenajat) masini parcate ilegal? Dupa care platesti amenda sa iti "eliberezi" masina?
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:54 |