Excursie de 3-4 zile. UNDE ?, Din Brasov spre...dati-mi o idee
![]() ![]() ![]() |
Excursie de 3-4 zile. UNDE ?, Din Brasov spre...dati-mi o idee
Grecul_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
-Balvanyos si Lacul Sf. Ana (de la Tg Secuiesc la stanga)... e doar pentru petrecut 3-4 zile in zona...
-Sibiu/Paltinis... apoi Voineasa (mergi catre Sibiu, o iei la stanga pe valea Oltului catre Rm. Valcea si la Brezoi faci la dreapta)...locul e frumos si ffff linistit... destinat odihnei... se poate urca de acolo la Obarsia Lotrului... etc. - Sighisoara... altele nu-mi vin acum in minte dar eventual voi completa |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Sibiu (Statiunea Paltinis la Sibiu , super frumos in zona dar preturile la cazare sunt cam mari pentru cum arata, mancare e buna si la preturi acceptabile) - Sebes - Alba Iulia - Zlatna - Abrud - Campeni - Garda de Sus - Arieseni (Pensiunea Mama Uta http://www.mamauta.ro/ are preturi bune la cazare si mancare) - Rosia Montana !
Drumurile sunt bunicele , chiar bune pe la Alba Iulia ! Apoi mai poti incerca prin Jud. Hunedoara , Sarmisegetusa - aici nu am mai apucat sa merg anul asta - poate anul viitor ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Delta dunarii
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Sovata, Praid, Tg. Ocna, Slanic Moldova, Sighisoara, Medias, Rupea.
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
Grecul_ |
![]()
|
@sorin : multam dar n-am veleitati de pescar iar tantarii nu-i sufar
@alinakes : Mama Uta suna bine! Mai da-mi ceva detalii te rog. @AL : Parca a fost o intalnire a forumistilor la Paltinis-Sibiu,nu?Pacat ca-s preturi mari! Imi place zona Sibiului. |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai bine vii mataluta la intalnirea Reno.ro de la sfarsitul lui septembrie de la Bran?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Ai mai putea sa incerci la baile herculane (izvoare termale si un pic de munte), in drum treci si pe la cheile sohodorului (jud gorj langa tg jiu), manastirea tismana (tot in zona). E un pic cam departe de tine. Detalii de cazare nu am dar poti sa cauti pe net.
Tot pt bai termale la baile felix, dai o tura si in Ungaria daca te tine ![]() |
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Despre Mama Uta - ti-am dat un link acolo , preturile sunt putin mai mari decat cele afisate , ciorba de burta e excelenta , au un vin rosu de iti sta limba pluta si e chiar langa sosea , nu ai cum sa o ratezi , super curat in camere , o baie mica dar suficienta !
Sunt si ceva pesteri in zona pe care le poti vizita , plus un ghetar la care nu am reusit sa ajung ( m-a mancat in c_r sa plec fara masina si am innebunit cat am mers pe jos ) ! Attached thumbnail(s) P1020815.jpg ( Size: 213.86k ) Number of downloads: 251 P1020819.jpg ( Size: 355.25k ) Number of downloads: 247 P1020820.jpg ( Size: 249.29k ) Number of downloads: 232 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Grecul_ |
![]()
|
@sorin.aldea
Chiar la Herculane nu stiu daca voi ajunge dar cu Cheile Sohodolului m-ai facut praf. Am gasit niste poze pe net...sunt mortale !!! Nu stiu tarifele la cazare prin zona cum sunt. Stii ceva??? |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
vino in Nordul Moldovei:D.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in 3-4 zile poti sa ajungi si la budapesta si inapoi:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in 3-4 zile poti sa ajungi si la budapesta si inapoi:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sqryn |
![]()
|
Nu stiu nimic de cazare, eu mergeam mai des cand stateam in craiova, mergeam asa la un gratar pentru o zi. sincer sa fiu nu prea ai ce sa faci in zona, e frumos peisajul dar nu cred ca merita sa stai peste noapte. in max 1h mergi lejer pe jos pe toata lungimea lor.
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:43 |