catelusa isterica, cum sa o calmez?
![]() ![]() ![]() |
catelusa isterica, cum sa o calmez?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Zgarda cu socuri electrice. De fiecare data cand sare ii bagi un soc. Garantez ca se linisteste.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Stie ea de ce latra, asa facea si cateaua pe care am avut-o.
Citea omul mai tare decat 10 psihologi la un loc. Lasa cainele in pace, iesi cu ea in lesa si atat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu am de gand sa-i aplic tratamente violente. Dar cumva tebuie sa o determin sa numai sara la copii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
...poveste adevarata. O familie de suedezi avea un motan care isi rodea coada din cand in cand. |Aplicand o solutie de oameni civilizati se duc oamenii la un cabinet de psihologia animalelor. Se uita psihologul ...se gandeste...si ghici ce le spune. Domnule..motanul vostru a fost castor intr-o viata anterioara. Intr-o buna zi el si-a prins coada intr- capcana de vulpi, si ca sa scape si-a ros-o. Asa incat au taiat coada motanului si problema s-a rezolvat.
Probabil ca cokerita ta are sindromul PMS s-au se afla intr-o criza de identitate. Ar fi de recomandat gimnastica de relaxare, aromoterapie si o abordare mai relaxata a vietii de zi cu zi. Deasemenea, o dieta bogata in fibre si carbohidrati poate spori endorfinele (hormonul fercirii). Nu in ultimul rand o regasire a unor pasiuni si hobby-uri din tinerete poate aduce un prinos de relaxare. ![]() |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau o avea sindromul LAP.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Zgarda cu socuri nu este "tratament violent" atita timp cit este bune reglata intensitate acurentului!
Creaza doar un disconfort asemanator cu bateria "de 9V" pusa pe limba! Dar va semnaliza catelului ca a cazut in abatere! Are insa o problema! Si anume .... pretul! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Are cineva vreo carte de dresaj in format electronic?
Ca am si io o turbaciune de 6 luni care e imposibil de stapanit. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Renton: Give me the gun.
Sick Boy: Do you see the beast? Have you got it in you sights? Renton: Clear enough, Moneypenny. This should present no significant problem. Sick Boy: For a vegetarian, Rents, you're a fucking evil shot. ©Trainspotting |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pistol cu apa , din ala de jucarie !
De cate ori latra la un copil scoti pistolasul si ii pulverizeri putina apa pe fata ! Ideea e sa nu abuzezi de metoda si sa ai multa rabdare cu ea ! Sau solutia 2: o vizita la veterinar si sa iti mai recomande el ceva ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Vezi la cine latra.
Daca ai spus ca ai pe scara un copil la care latra, e si mai bine. Vorbesti cu respectiva persoana si faceti urm lucruri: Mergi cu catelul, va intalniti cu pers resp. Cainele incepe sa latre -> smucit putin cu zgarda si spus : Nu e voie (sau ce comanda stie cainele resp pentru nu e voie). La smucit cu zgarda, trebuie sa fie scurt si brusc, nu tragi, ci smucesti. Nu te teme, nu doare, nu face rau cainelui, doar afla ca nu e voie. Daca se opreste din latrat, lauda. Repetat de mai multe ori, de fiecare data cu lauda - poate si ceva mancare sau joaca. Dupa 3-4 repetari nu o sa mai latre, asa ca se reia a doua zi cand e posibil sa fi uitat ca nu are voie. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Hmm, zici ca i se trage de la un sut in bot...
Ce-ar fi aplici metoda invers... un sut sub coada cind latra aiurea... poate isi revine. PS. Nu ma luati in serios, nu suport ciinii care latra aiurea ![]() Ma cac pe mine de frica ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Paul, foloseste cu increderea hartia Zewa!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 15 Sep 2006, 15:21) Dupa 3-4 repetari nu o sa mai latre, asa ca se reia a doua zi cand e posibil sa fi uitat ca nu are voie. După 3-4 repetări ori nu mai latră din cauză că a învățat, ori nu mai latră din cauză de gât rupt! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
Marty catelusa mea este marca coker spaniel, nu Logan by Renalut. Asa ca sfatul tau pica din start. Mai ales ca a aparut zvonul ca vinzi Excrseolv expirat...
P.S. Te asigur ca-i vioaie ca o capra. Nu s-a nascut inca pasarea aia care sa se c... pe caroseria ei! P.S.2: OOPS! M-am grabit ca fata mare l-a maritat. Prea tarziu am observat ca recomandarea ta nu-mi era adresata. Mea culpa! This post has been edited by radian: 16 Sep 2006, 15:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
am si io un nebun d'asta. e unu mic, a dracu, latos ca o oaie, rasa de container. cand era mic a luat un facalet in cap de la nepotu-meu de 4 ani. nu mai suporta copii. de nici o varsta. zi mersi ca a ta mai accepta cate unu. a meu nici cum nu ii inghite. reactioneaza in 2 feluri. ori le sare la picioare (noroc ca-i mic si n-are ce stii ce dinti), ori se-ascunde dupa mine ori nevasta-mea. deci nu esti singurul cu exemplar de asta mai loco.
This post has been edited by asus: 16 Sep 2006, 17:50 |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"De cate ori latra la un copil scoti pistolasul si ii pulverizeri putina apa pe fata !"
![]() ![]() La caine sau la copil ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
radian |
![]()
|
Oare si la cateluse este valabil sindromul premenstrual? Sper sa nu fiu acuzat de misoginism de catre colegele forumiste, dar, azi mi s-a imbolnavit catelusa, si poate asta ar explica agresivitatea ei din ultimile zile.
Uf, si o luna de acum incolo iar tebuie sa o pazesc ca pe o printesa, sa nu ma faca de ocara targului cu vreun jmecher maidanez... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Sep 2006, 20:42) Oare si la cateluse este valabil sindromul premenstrual? Ținând cont de ce zici matale și de comportamentul cățelei mele, înclin să cred că da. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Au si ele PMS.
La fel ca femeile! Deh, inca nu am evoluat prea mult. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
am si eu un brack german (femela) de 1 an si 3 luni ,aceasi problema am cu ea ,sare la copii !!!
|
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Sfat : Cheama copila de 10 anisori a vecinului cu alimentele preferate ale catelusei si lasa-le sa se imprieteneasca. Copila sa o hraneasca si dupa ce termina catelusa de mancat sa o mangaie, dupa care sa se joace. Repeta chestia asta cateva zile. Daca devine catelusa agresiva in timpul "imprietenirii" aplica "smuciturile" care ti-au fost recomandate mai sus.
Ideea e ca animalul sa isi dea seama ca acesti copii nu ii fac rau ci din contra se poate juca cu ei. Vei vedea rezultate foarte repede ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
radian |
![]()
|
Multumesc pemtru sfat. La ceva cam in genul asta m-am gandit si eu, eventual sa fie undeva pe teren neutru, adica in fata blocului, ca in apartament sau pe scara blocului (spatiile inchise) se considera pe teren propriu si il apara impotriva intrusilor. Deh, are un simt al propiretatii foarte dezvoltat. Dar deocamdata stau sa treaca luna cu probleme...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pedro ai fost vreodata "devorat" de o bestie ucigasa prin definitie precum e cokerul spaniel ?
![]() Animalutele astea au uneori probleme chiar atunci cand mananca ... nu de alta dar le intra urechile in castron ![]() Of of mai mai |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
radian |
![]()
|
Sa vezi numai bestia cand alearga si isi trage singura palme cu urechile alea mari, sau cand da de vreun miros interesant pe strada, merge cu nasul cat mai aproape de asfalt si apoi de prea multa concentrare isi calca pe cate o ureche si buf! trage cate una cu botul de asfalt...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Sep 2006, 07:25) Sa vezi numai bestia cand alearga si isi trage singura palme cu urechile alea mari, sau cand da de vreun miros interesant pe strada, merge cu nasul cat mai aproape de asfalt si apoi de prea multa concentrare isi calca pe cate o ureche si buf! trage cate una cu botul de asfalt... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
zgarda cu socurile electrice? nu asa:) eu am un ciobanesc mioritic care sta la curte si cand era mic a patit cam acelasi lucru.il las in pace:) da nu intra nimenea la mine in curte cand nu e in cusca.si acu e maaaare;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Foloseste un P.A.R. , incepe cu stapanul.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:09 |