yala portbagaj
![]() ![]() ![]() |
yala portbagaj
florincaprioara |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1993 TLE
- SV07vxn
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
la cele vechi gaura e un pic triunghiulara si mai mare un pic.
chiar daca ai reusi sa prinzi incuietoarea, nu iti merge decat daca schimbi si "mecanismul" prin interior care e vreo 400 de mii, plus incuietoarea care e vreo 300. avantajul e ca nu se mai deschide fortat portbagajul asa usor ca cele vechi, insa se potrivesc cheile intre ele. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
florincaprioara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 September 06 ![]() |
QUOTE(marius-gabriel @ 16 Sep 2006, 21:23) la cele vechi gaura e un pic triunghiulara si mai mare un pic. chiar daca ai reusi sa prinzi incuietoarea, nu iti merge decat daca schimbi si "mecanismul" prin interior care e vreo 400 de mii, plus incuietoarea care e vreo 300. avantajul e ca nu se mai deschide fortat portbagajul asa usor ca cele vechi, insa se potrivesc cheile intre ele. PT. INCHIDERE CENTRALIZATA TREB. INCUIETOARE DIN ASTA NOUA? |
--------------------
dacia
1310
1993 TLE
- SV07vxn
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
ca sa iti pui actuator si la portbagaj iti trebuie mecanism tip nou.posibil ca printr-un artificiu sa poti pune si la cel vechi, dar trebuie sa fie descuiat mereu si actuatorul sa actioneze un fel de zavor ceva.
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
razzcor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 July 08 ![]() |
Salutare la toti de pe acest forum . Este primul meu post. Am o problema cu incuietoarea de la portbagaj Dacia 1310 , incuietoarea e din plastic mai dur si niciodata nu ma tine prea mult , de la gropi si/sau alte chestii se rupe ciocul ala de la incuietoarea din plastic si disper . Va rog mult ajutatima
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1990 1310TLX
- IS 05 KYL
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius-gabriel @ 16 Sep 2006, 19:23) la cele vechi gaura e un pic triunghiulara si mai mare un pic. chiar daca ai reusi sa prinzi incuietoarea, nu iti merge decat daca schimbi si "mecanismul" prin interior care e vreo 400 de mii, plus incuietoarea care e vreo 300. avantajul e ca nu se mai deschide fortat portbagajul asa usor ca cele vechi, insa se potrivesc cheile intre ele. QUOTE(dominy @ 22 Jul 2008, 10:13) Eu am facut trecerea de la sistemul vechi la cel nou, si inafara de putina pilitura cu manuta nu a fost nici o problema. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cosminus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 18 September 07 ![]() |
Eu la 1300 am avut din aluminiu
|
--------------------
Dacia
Berlina
2004i
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Morala e ca exista si sisteme originale Made in France (mult) mai proaste decat cele "inventate" de Dacia Pitesti...
This post has been edited by Twister: 23 Jul 2008, 17:36 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:11 |