am zgariat troleu !
![]() ![]() ![]() |
am zgariat troleu !
MIhaelaG23 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca cel cu troleul nu a actionat in nici un fel atunci, sunt sanse 99,5% sa nu mai apara nici o problema. Soferul troleului nici nu cred ca a simtit stersatura aplicata de tine. Nu cred ca ai ce sa astepti sa iti vina acasa. Alte detalii vezi PM.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Troleul stie macar ca TE-ai lovit de el
![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai sigur e sa declari la politie ce s-a intamplat fiindca daca tu ai o urma vizibila pe masina ta (zgarietura, julitura, tabla infundata etc) s-ar putea intampla alte lucruri mai putin placute mai tarziu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca si numai daca masina ta a fost singura avariata iti recomand sa aplici procedura:
Gasit autoturism lovit in parcare. Nu se lasa cu sanctiuni si e mai lesne pt toata lumea |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e sa ai o constatare de la politie privind starea masinii tale astfel incat sa o poti repara si sa nu poti fi acuzata mai tarziu de alt accident.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MIhaelaG23 |
![]()
|
Nu era zgariata masina mea, dar are ceva urme de vopsea pe ea. Am observat azi, nu am simtit "impactul". Nu am vb cu soferul ca nu am stiut. Dar ma gandesc ca daca el a simtit, atunci probabil mi-a luat nr. Deci nu e propriu-zis o zgarietura la mine, e doar vopseaua troleului. NU stiu care e situatia la el.
Deci na, daca nu am simtit ce sa fac acuma? |
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|
vijelie |
![]()
|
Unde e lovita masina ta si cat de grav?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MIhaelaG23 |
![]()
|
aripa spate, e doar atinsa ! Nu e lovita.. are vopsea pe ea.
|
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|
vijelie |
![]()
|
Ia da fuguta la masina, da-i usurel cu o carpa moale pana se ia vopseaua lu' nea Trolebuzul si zi-ne daca aripa ta are vopseaua intacta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iepuriIa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 August 06 ![]() |
Nu cred ca se duce cu o carpa moale. Am avut o dunga neagra pe culoare deschisa, noroc ca nu era tabla indoita. Am frecat cu lichid de frana de m-a durut mana. Abia s-a dus. E drept ca s-a dus un pic si din vopseaua masinii dar din avion nu se vede.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
Io i-am zis pe 19 sep sa incerce. Daca nici azi, pe 27 sep, dupa 27-19=8 zile nu am primit raspuns, inseamna ori ca s-a sters din prima, ori ca mai freaca si acuma fara folos. Oare nu o dor mainile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:35 |