Inlocuire curele distributie si accesorii, La 2 ani sau 60k?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire curele distributie si accesorii, La 2 ani sau 60k?
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă ai vrut să zici 4 (în loc de 2) e ok!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Aia ce zici tu e "fatalitate" curata !!! Asta e, se poate intampla oricui, dar, totusi, e caz izolat ...
Cele mai nasoale curele tin minim 4 ani sau 60.000 km. Alti producatori dau garantie la curele pana la 120.000 km, asa ca ... 2 ani se refera la lichide: racire, A/C, etc. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Deci e vorba de 4 ani sau 60k?
K, merci. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic ca la 2 ani sa facem un pic si cam ce recomanda celelalte firme adica sa se schimbe si lichidul de frina deoarece se stie ca acesta e higroscopic si incet incet, din cauza prezentei apei, nu mai are proprietatile dorite
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
DOT 4 trebuie schimbat cand procentul de apa a ajuns la 3% si punctul de fierbere la mai putin de 187 grade. Dar ar trebui sa ai o scula speciala ca sa afli acesti parametri.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
![]() Oricum foarte folositoare informatiile. Ati vazut asemenea scule in service ? Sau in alta parte ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Scuze ca am fost pe langa subiect dar am completat postul lui Reed
Da, pui cateva picaturi pe o suprafata a sculei si ea face testele. Costul cica e pe la 300 $. Deci nu e pt amatori ![]() L.E. Scula arata cam ca o carioca din alea groase cu un display pe laterala This post has been edited by Amedeus: 22 Sep 2006, 08:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dts |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 November 04 ![]() |
Referitor la varsta curelelor nu cred sa fie o problema pana in 5-6 ani mers normal. Dar 60.000km reprezinta un nr destul de aproape de adevar , chiar daca uni producatori auto recomanda 90-120.000 km , dar ATENTIE la anumite motoare ale aceluias model auto difera nr de km la care se schimba distributia. O alta problema foarte importanta este ca majoritatea ne referim la distributie strict la kit de distributie , cand de fapt ( eu am patit-o ), la aproximativ 100.000 trebuie schimbat tot mai putin fuliile din metal plin ( Solenza diesel are fulia de la vibrochen cea pt accesori din doua cercuri de metal strans unite de un manson de CAUCIUC) . Orice sunet ciudal al motorului TREBUIE spus cat mai curand mecanicului .
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Avantage
- B 28 DTS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:36 |