contra aripi pt nova gti
![]() ![]() ![]() |
contra aripi pt nova gti
NIF55 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 16 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gti
- bn 55 nif
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu le zice contra-aripi ci carenaj.
Mergi la magazin si cere "carenaj aripi Nova", in primavara era cam 700 000 ROL toate 4. Tu poti lua si de Supernova dar costa o caruta de bani, cateva milioane. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
NIF55 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 16 February 06 ![]() |
merci argon,
sper sa ma fi inteles...eu as dori sa montez acele plastice care se observa sub aripa din fata la DSN...montate inspre faruri... ieri am intrebat la magazin Dacia (nu stiu denumirea corecta, nici nu am intrebat)... si mi-au spus ca pot aduce, pe comanda, le-a cautat pe calculator pt codul de produs, si mi-au spus ca pe fata, model pt DSN, m-ar costa 7,5 RON... bucata...deci perechea ar fi ~15 RON...dar nu stiu daca il voi putea monta pe nova gti fabricata in 2000, nu stiu daca sub aripa din fata Nova gti si DSN sunt identice..m-am uitat la masini DSN stationate, dar din cauza ca au montata acea aparatoare nu pot sa-mi dau seama... tot acolo am intrebat si de aeratorul (tot model DSN), de sub parbriz (din interior), cel din stanga, de la sofer, pretul este de ~ 3 euro/buc..acesta stiu precis ca se va potrivi...cel pe care il am s-a deformat de la caldura... |
--------------------
dacia
nova gti
- bn 55 nif
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
EU ma refeream la aripile acelea interioare, care vin deasupra rotii, sub aripa din fata pana in spate, si protejeaja de apa si pietre...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:53 |