DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> contra aripi pt nova gti

NIF55
post 20 Sep 2006, 09:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members

buna, am deschis acest topic, deoarece nu am gasit ceva similar.
intreb cunoscatorii masinii nova gti model 2000:
- a facut cineva montarea de aparatori interioare fata (acelea de plastic) la nova gti, similare cu cele montate pe DSN-uri? este vorba de cele care vin montate spre far, nu cele dinspre usi, peste care se monteaza aparatori de noroi.
- sunt practice pt drumuri cu criblura si protejeaza imbinarea aripii fata.
- oare la nova gti, modelul care seamana foarte mult cu DSN-ul, "imbunatatirile" pe care le are DSN, se pot face usor? sau trebuie facute modificari inainte de montare?

--------------------
dacia nova gti - bn 55 nif
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 20 Sep 2006, 09:11
Post #2

Mesaj semiautomat

Nu le zice contra-aripi ci carenaj.
Mergi la magazin si cere "carenaj aripi Nova", in primavara era cam 700 000 ROL toate 4. Tu poti lua si de Supernova dar costa o caruta de bani, cateva milioane.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
NIF55
post 20 Sep 2006, 13:58
Post #3

Membru incepator

merci argon,
sper sa ma fi inteles...eu as dori sa montez acele plastice care se observa sub aripa din fata la DSN...montate inspre faruri...
ieri am intrebat la magazin Dacia (nu stiu denumirea corecta, nici nu am intrebat)... si mi-au spus ca pot aduce, pe comanda, le-a cautat pe calculator pt codul de produs, si mi-au spus ca pe fata, model pt DSN, m-ar costa 7,5 RON... bucata...deci perechea ar fi ~15 RON...dar nu stiu daca il voi putea monta pe nova gti fabricata in 2000, nu stiu daca sub aripa din fata Nova gti si DSN sunt identice..m-am uitat la masini DSN stationate, dar din cauza ca au montata acea aparatoare nu pot sa-mi dau seama...

tot acolo am intrebat si de aeratorul (tot model DSN), de sub parbriz (din interior), cel din stanga, de la sofer, pretul este de ~ 3 euro/buc..acesta stiu precis ca se va potrivi...cel pe care il am s-a deformat de la caldura...

--------------------
dacia nova gti - bn 55 nif
+
argon
post 20 Sep 2006, 15:53
Post #4

Mesaj semiautomat

EU ma refeream la aripile acelea interioare, care vin deasupra rotii, sub aripa din fata pana in spate, si protejeaja de apa si pietre...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 14:53
Forum Renault