Are cineva E-type ?
![]() ![]() ![]() |
Are cineva E-type ?
nvmirel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
DC++
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chiar asa, e plin DC-ul de E-Type. Din pacate nu vorbim de Jaguar :?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Spre rusinea mea nu stiu sa folosesc DC++. L-am instalat (version0.401) si nu stiu de ce, dar nu merge. :oops:
Adica ii dau sa caute dar nu imi apare nimic in sectiunea destinata acestui lucru Help, pls laugh.gif |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa te simti ofensat, dar ai introdus huburi?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
nvmirel |
![]()
|
huh? :shock:
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
nvmirel |
![]()
|
kimms sau marty dati-mi un mail cu un nr de telefon la care pot sa va sun ca nu ma descurc deloc.
Nu, nu ma simt ofensat! Nu am mai umblat cu asa ceva pana acum. Am Imesh, am Kazza dar nu e acelasi lucru. Sorry for budering u |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
madalina |
![]()
|
Te duci la steluat galbena (favorites hubs) si jos ai New! Iti va aparea o fereastra si bagi la name zap si la adress zap.gotdns.org, altul este romania1, adresa warez.dyn.ro1
Le selectezi si trebuie sa te conecteze! O sa-ti apara o pagina in DC++ cu regulament si discutii intre utilizatori! Adtaeste tot ce stiu eu! Dar mai sunt foarte multe de aflat! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
nvmirel |
![]()
|
10x a lot
biggrin.gif |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
alliancenetwork.no-ip.org:1412
enigma.evolva.ro La amindoua trebuie sa ai cel putin 5 GB share si 4 sloturi de upload pentru fiecare hub |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
nvmirel, caut eu la mine pe retea melodii cu E-Type si iti fac un C. daca vii maine la intalnire ti-l aduc. Pret=un blank.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
nvmirel |
![]()
|
Da bogdan_o, o sa incerc sa ma "rup" vreo juma' de ora.
Multumesc, esti amabil ca intotdeauna P.S. Am o bucata de elastrocauciuc din ala, sa vezi cum arata |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:18 |