DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> oglinzi laterale, sunt oare pentru autoturism

byte
post 21 Sep 2006, 12:26
Post #1

Membru

Group: Members

Salutare,

in urma umor mici incidente am schimbat geamurile la ambele oglinzi laterale si sunt foarte dezamagit de cele noi. In cele vechi vedeam mult mai bine, astea noi am impresia ca sunt de fapt decupate dintr-o oglinda absolut normala.
Nu ar trebui sa aiba o mica curbura, adica sa fie putin convexe?

Mersi mult

--------------------
Dacia 1310 TLX - TM-10-LKM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
workarea
post 21 Sep 2006, 12:43
Post #2

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Asta chiar e o intrebare. La mine, masina are, din fabrica, doar oglinda din dreapta panoramica, cea din stinga e normala. Daca stai sa te gindesti, chestia asta pare a avea o logica. La logan, daca nu ma insel, ambele laterale sint panoramice, normala e doar cea centrala. La o adica, fiecare combinatie poate avea avantajele si dezavantajele ei.

O solutie pentru tine, ca sa nu mai dai bani pe alta oglinda, ar fi sa-ti pui oglinda centrala panoramica. Eu asa am, asa m-am obisnuit; bate pina la stilpii centrali, elimina unghiurile moarte. ATENTIE, daca iti cumperi asa ceva, evita mizeriile de 6-7 lei; in general sint valurite si o sa te turbeze de cap. Verifica inainte sa dai banii: nu te uita la tine in oglinda, uita-te la obiecte indepartate, ca in conditii reale.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
ciubex
post 21 Sep 2006, 13:09
Post #3

Membru incepator

From: Iasi

Eu am dat vreo 5 roni pe o oglinda panoramica de interior si vad totul, am luat-o dintr-un bazar, deci nu e cine stie unde facuta, oricum, inainte de a o lua m-am uitat la ea cam din toate unghiurile, inclusiv asezata asemanator pozitiei pe care ar avea-o in masina. Acum de cele laterale m-am cam dezobisnuit sa ma uit in timpul traficului, doar la cea centrala.

--------------------
Dacia 1400 Break 1991 TLX
+
argon
post 21 Sep 2006, 13:15
Post #4

Mesaj semiautomat

Eu la am din fabrica perfect plate, ca o oglinda de perete, asta e, m-am obisnuit, am avut lipita o chestie in partea de jos a oglinzii, nustiu acum cui ii zice, dar nu i-am vazut nici o utilitate.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vi_escu
post 21 Sep 2006, 13:36
Post #5

Membru somnambul

From: republica procurorilor

A trebuit sa-mi schimb cu totul oglinda din dreapta (furata) si nu am gasit decat panoramica. Cum si cea din interior este tot panoramica, voiam normala, dar asta este.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
workarea
post 21 Sep 2006, 13:56
Post #6

Membru autentic

From: Drumul Taberei

QUOTE(argon @ 21 Sep 2006, 14:15)
Eu la am din fabrica perfect plate
*

Da, pai asta e conform politicii Dacia de pe vremea aia: puneau si ei piese din care aveau. Cred ca exista, pe chestia asta, mii de variante de "echipare". De curind am vazut in service Dacia papuc nou-nout cu volan de SN. Un mecanic mi-a zis ca "pun si ei de care au in momentul ala". Concluzia: nu exista Dacie standard, cel putin la modelele mai vechi.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 11:56
Forum Renault