WTF is CLIMA BIZONA?, si cum se manifesta ea
![]() ![]() ![]() |
WTF is CLIMA BIZONA?, si cum se manifesta ea
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Poti regla diferit temperatura stanga / dreapta fata.
Cele mai dotate au suplimentar si un al treilea reglaj al temperaturii pentru pasagerii din spate. Se simte doar daca indrepti fluxul de aer direct spre tine. Altfel e evident ca se uniformizeaza temperatura aerului si nu mai e mare diferenta. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Am mai auzit expresia asta intr-o reclama la Citroen...nu mi se pare prea funny sa te iei dupa un prost...
In fine, de fapt se numeste dublu climatronic, nu bizonic...Eu am doar stanga-dreapta, adica...la sofer sa vina aer mai rece, spre ex 16 grade, iar la cel din dreapta, mai cald...26 grade.. Dar nu e mare lucru...mai tot timpul am aceeasi temperatura pe ambele parti. This post has been edited by andu911: 21 Sep 2006, 21:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala in filmuletul cu pricina spunea bizonica, pe cand in reclama de la citroen era bizona...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Le era frica sa nu ii dea in judecata probabil...pt copyright..
|
--------------------
-
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Cei de la Citroen nu apucasera sa vada filmuletul
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
bizona: de ex. soferului i se sufla aer rece in ochi, pasagerului din dreapta aer mai cald iar cei din spate stau la o temperatura medie
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu se ramana cu o impresie gresita, diferentele de temperatura intre cele 2 zone de actiune a climei nu sunt mai mari de 5 grade.
Tehnic exista voleti separati de amestec a aerului pentru stanga si dreapta |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
De fapt e bi-zona (nici asa nu stiu cat de corect este) da in mintea lu nea' Capsuna pana la bizonica e doar un pas.
Tot mai bun e un pick-up. Adevarata clima bizonica. Unii stau afara, altii inauntru, dupa gusturi si anotimp... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu, in reclama aia (la Citroen parca?) cam toate personajele sunt animale. In acelasi context banuiesc ca au facut un 'exercitiu'. Deci nu trebuie luat ad-literam. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:02 |