Caut Masca fata Renault 12
![]() ![]() ![]() |
Caut Masca fata Renault 12
popasan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Z000.jpg ( Size: 55.2k ) Number of downloads: 370 |
||
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|||
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Modelul acesta de masca este facut la turci si l-am vazut prin magazinele de piese auto de prin galati.Daca ai cauta pe la tine ar trebui sa gasesti, sau sa vorbesti cu cineva de la un magazin de piese sa-ti aduca.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
In Bacau, pe str. 9 Mai (magazinul din colt), tucesti.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
As vrea sa semnalez moderatorilor acestui forum un comportament total incorect si necivilizat al initiatorului acestui topic.
In urma postarii acestui topic, m-am oferit sa-i procur din Bucuresti o masca de care isi dorea. Nu i-am cerut nici banii inainte si nu i-am cerut pe ea mai mult decat pretul de magazin + taxele postale , binerinteles. Dupa ce i-am procurat-o, mi-a zis ca n-o mai vrea, ca si-a gasit la el in oras. Mentionez ca l-am cautat eu sa-l anunt ca sunt gata sa o trimit, el necatadicsind nici macar sa ma anunte sa nu o mai comand, daca tot si-a gasit si nu o mai ia de la mine. Uitati si dialogul transcris de pe mesenger pe care l-am purtat: "sechi sechi: Masca cum am eu vrei? calinmvvs: da sechi sechi: daca i rabdare 2 sapt, o sa-ti iau eu, numai sa nu ma incurci, ca voi da banii de la mine calinmvvs: mergi prin Buc sechi sechi: nu e nici asa ieftina. e in jur de 100 de lei completa sechi sechi: nu ajung eu, dar ar cine sa-mi ia mie calinmvvs: adica un milion sechi sechi: dap sechi sechi: cand am lovit masina, asa am facut. mi-a luat cineva din Vitan calinmvvs: dar nu e originala,nu? sechi sechi: nu, e turceasca calinmvvs: atunci peste 2 saptamani o sa-mi faci rost de o masca compecta?? si o pui la posta? sechi sechi: Daca esti hotarat, da sechi sechi: Vorbim aici cand o am si iti zic s-o trimit, ca sa imi dai atunci adresa, etc.. calinmvvs: DA sunt hotarat.Vorbim peste 2 saptamani cant o ai. Merci. sechi sechi: npc sechi sechi: mai vb pana atunci sechi sechi: pa-pa! O seara buna! calinmvvs: La fel." N-am sters, omis sau modificat nici un amanunt. V-as recomanda sa va feriti de astfel de indivizi, gen Calin Popa, care pateaza onoarea celorlati membrii de buna credinta ai forumului si sa luati masuri pentru a nu se mai intampla astfel de inconveniente. Nici macar circumstante atenuante nu vad cum s-ar putea acorda unuia care incurca lumea, e neserios si nici macar un anunt de anulare a comenzii nu catadicseste sa trimita. D-le Calin, dupa cum ti-am zis si pe mess, nu intentionez sa intru in nici un fel de polemica inutila cu tine, asa ca orice ai mai adauga fata de cele zise de mine va ramane fara ecou. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
popasan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
Domnule "SECHI1ST" daca asa te cheama............am si eu o intrebare pentru tine "afaceristule" tie cat ii iesea la afacerea asta cu masca 30 RON sau mai bine??????
Eu nu cred ca masca e 100 RON + taxe postale....................daca la mine in oras e 65 RON la tine cum..........................e 100 RON??????????? Asta da afacere profit 50% sau mai mult!!!!!!!!! |
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|
ronny |
![]()
|
![]() o sa vedeti voi ce smechere s masinile voastre noi in 2030 Group: Members Posts: 188 Joined: 2 August 09 From: fix in patria hotilor ![]() |
nu vreau sa agit ra... rachiu' da ..............
----- editat de moderator, mai uita-te si tu la anul in care s-a deschis topicul ![]() This post has been edited by Ov: 23 Jul 2010, 14:30 |
--------------------
DACIA
1300
1976
- PH 60 SOR DACIA 1300/1310 1976/1986 - PH 60 SOR/PH 05 NEE ... pentru ca imi resetez cipul cu cheia de 11 si imi curat sonda lambda cu lichid de frana !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:06 |