Ambreaj sau planetare?, Zgomot metal pe metal
![]() ![]() ![]() |
Ambreaj sau planetare?, Zgomot metal pe metal
aly |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asa ca o saiba care se invarte repede pe un surub? Asa face si a mea. Cred ca e de la ambreiaj, dar nu stiu sigur.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vyper |
![]()
|
![]() speed_man Group: Members Posts: 257 Joined: 14 October 05 ![]() |
vezi ca s-ar putea sa fie vrun tampon rupt pe la cutia de viteza sau pe la motor...deasemenea vezi si tobele daca sunt bine prinse...in frana de motor s-ar putea sa bata mai multe ca e smucitura aceea...
![]() |
--------------------
dacia
1310 TX
1986 berlina
- DJ-05-SGR nu da inapoi atunci cand ai dreptate...da nici n-o arde aiurea frate...
|
|
danny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 29 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cit este de nou discul?Cind a fost schimbat?S-ar putea sa fi ajuns la nituri si se aude un zgomot metalic de tabla.Oricum trebuie verificat.
|
--------------------
DACIA
dacia 1310 break
1990 GPL
- CJ-01-XAN Ascunse sunt caile DOMNULUI
|
|
vyper |
![]()
|
![]() speed_man Group: Members Posts: 257 Joined: 14 October 05 ![]() |
daca ar fi ajuns la nituri...cred ca ar fi patinat...da omu a zis ca nu ii patineaza...nu stiu zic si io nu dau cu paru!!!
|
--------------------
dacia
1310 TX
1986 berlina
- DJ-05-SGR nu da inapoi atunci cand ai dreptate...da nici n-o arde aiurea frate...
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Unul din tampoanele cutiei sau motorului de pe dreapta este rupt și zgomotul poate proveni de la paletele elicei ventilatorului care atinge traversa pentru scurt timp.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
asta se poate constata usor... daca e urma de frecare pe traversa de sustinere radiator.
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
laurtenis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 August 06 ![]() |
ceva de genu am patit si yo si era rupt tamponu(tampoanele) de la cutia de viteze si cand puneam vrana de motor de obicei(la frana normala parca nu facea asa) imi batea cutia in caroserie sau ce o fii pacolo si mia pus tampoane(suporturi) noi la cutie si leam inlocuit si pe cele de la motor si nam mai avut probleme
|
--------------------
dacia
liberta
1995
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
In sfarsit am gasit cauza acelui zgomot.
Eu mi-am scos elicea de pe capacul pompei de apa si am inlocuit-o cu un electroventilator care este cu capatul dinspre motor foarte aproape de acesta. Ei bine la decelerari bruste sau la cuplajul mai violent al ambreajului in marscharierre motorul se inclina in fata si loveste in electroventilator. Deasemeni cand introduc in viteza se misca destul de tare tot ansamblu motor+cutie. Rezulta deci ca problema e pe undeva pe la tampoanele cutiei sau pe la traversa. Am postat rezolvarea poate se mai confrunta cineva cu situatia asta. Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
poate si la cele de la motor.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
razwy |
![]()
|
![]() mad max Group: Members Posts: 28 Joined: 8 September 06 ![]() |
toata chestia este de la rulmentul de presiune.am patit-o eu
|
--------------------
Dacia
1300, 1310
1979, 1995 berlina
- CS-04-YFS, B-34-RBK
|
|
razwy |
![]()
|
![]() mad max Group: Members Posts: 28 Joined: 8 September 06 ![]() |
chestia este ca la mine facea atunci cind eram pe loc la relanti se auzea a tabla in cutia de viteza si am fost la mecanic si era rulmentul de presiune. poate la voi sa fie altceva
|
--------------------
Dacia
1300, 1310
1979, 1995 berlina
- CS-04-YFS, B-34-RBK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:40 |