Noul Dodge Caliber!, Interesant
![]() ![]() ![]() |
Noul Dodge Caliber!, Interesant
Maximus Decimus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Faci reclama?
![]() P.s. Daca e numai 15.000 Euro ma duc maine sa iau. L.e. DOUA! L.L.E. "Suporturi pentru pahare iluminate" ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Nu fac deloc. Ma minunez si eu. e si un articol pe hotnews despre asta:
http://www.hotnews.ro/articol_56087-Cu-un-...i-in-Europa.htm |
--------------------
Peugeot
407
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, dar dupa ce-am mai sapat pe net am vazut ca de fapt e undeva intre 20-30.000. Adevarul e ca la150 cai, un consum cam cat Loganul... dotari garla... era cam SF 15.000
Basca intr-un articol scria ca lista de ateptare e de peste 6 luni... L.E. am gasit o lista de preturi: http://www.dodge.ro/ro/vehicles/caliber/Of...20site%3A.ro%22 Din pacate, din cauza lipsei A/C in versiunea de baza, esti cam obligat sa alegi versiunea superioara. Insa dferenta de pret nu e mare. S-ar putea ca dupa 1 ianuarie daca scad taxele vamale sa ajunga pe la 15.000 E intr-adevar o oferta ce merita studiata. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Interesant. dieselul de 2l, 140CP si 340Nm e 16.000€ CIP. Pai cred si eu ca omoara concurenta la banii astia!
|
--------------------
Peugeot
407
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca o sa va omoare la buzunar....era unul in vitan...24000E...ca peste aia 15-16 se pun taxe ca e din America(din cate stiu) si in plus...ala in care m-am urcat avea 433km si consumul mediu de 47l de benzina....asa ca nu stiu daca e convenabil....
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
ala in care m-am urcat avea 433km si consumul mediu de 47l de benzina....
Oare de ce il vindea ? ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Taxele se evita prin leasing. 47% obtii daca stai pe loc...
|
--------------------
Peugeot
407
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Vedeti ca e un articol in ultimul numar "Auto motor si sport" in care se face o comparatie serioasa intre Dodge Caliber si Golf, de la care inteleg ca preia motorul. Dodge iese mult mai prost la general si la fel si la calitate/pret.
Ca parere personala, dupa ce-am vazut in poze mi se pare foarte urit, americanesc in sensul prost al cuvintului, mai ales botul si grila, care n-au nimic de-a face cu o masina, totusi, din clasa compacta. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
E un hibrid ciudat. Motor VW cu ceva piese de Volvo ambalat de Daimler-Benz.
Totusi se ofera destul de "multa masina" pentru pretul cerut. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
Care stii un showroom in Bucuresti unde se poate vedea masina?
LE: Si de cind face VAG motoare common-rail? Terminati cu prostiile! This post has been edited by Maximus Decimus: 24 Sep 2006, 09:03 |
--------------------
Peugeot
407
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
OFF:drept urmare,un prieten si-a vandut loganul si si-a luat caliber
![]() ![]() ![]() This post has been edited by fiderzen: 24 Sep 2006, 11:42 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mie mi se pare o masina reusita.
E masiva, spatioasa, arata un pic a SUV, e binisor finisata si imi place bordul ei. Mananca un pic mai mult ca VW Golf dar e mai ieftina si e un pic mai altfel. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Interiorul nu-mi place, da senzatia de ieftin, nu se deosebeste de segmentul Low-end de la noi(Logan, Aveo, Albea etc)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:04 |