Inca un meserias
![]() ![]() ![]() ![]() |
Inca un meserias
GeX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|||
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
GeX: Adica asta:
|
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pe un drum circulat?!?! macar de era in poligon, e penibil, un dobitoc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e vechi.. un imbecil...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
tare mi-ar fi placut sa intre in autobuzul ala.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Faza a fost discutata pe toate posturile TV la vremea respectiva.Mi-se pare ca "meseriasul" a ramas fara permis vreo 3 luni
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Ce idiot. Tata astia trebuie impuscati , ce fara permis ..... fix pix, peste 3 luni face la fel!
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
hai sa nu exageram. daca ar fi dupa cele spuse in acest thread, am conduce toti lastunuri. daca nu ati participat niciodata la curse, nu aveti cum sa intelegeti astfel de soferi. prefer un sofer d-asta decat unu speriat care conduce cu o viteza sub limita legala. bafta
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
e super misto ce face el cu masina , e un artist , daca discutam despre locul unde face toate astea e un mare imbecil ... in final il consider un imbecil pentru ca nu a avut atata minte ca sa mearga pe un drum necirculat sau intr-o parcare... vorba unora , mai bine se infingea in autobuz...
cei care sunt meseriasi cu adevarat nu fac faze deastea in plin trafic...concluzia: IMBECIL, de altfel e usor sa devii dintr-un mare geniu un mare imbecil... |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(CataNOS @ 25 Sep 2006, 23:51) prefer un sofer d-asta decat unu speriat care conduce cu o viteza sub limita legala. bafta Acum ce sa zic, depinde de cum prefera fiecare sa traiasca sau, mai bine zis, ca crape. Eu unul prefer sa nu dau coltul la volan din cauza unui idiot ca asta, mi-ar place sa o mai duc destul cat sa stresez cat mai multa lume. Inclusiv jmeckeri cu kuoae de schumahar si nesimtire de bekkkkkkkkkkkli, de care-s pline dumurile noastre.Iti vine sa crezi sau nu, marea majoritate a accidentelor grave care se lasa cu morti si raniti se fac din cauza vitezei si a nechibzuintei. Dar o dam iar in polemici, intotdeauna vor aparea asemenea imbecili, singurul mod de a mai reduce asemenea tampenii e ca: 1. sa se aplice legea ca in tarile civilizate. Ai calcat pe bec, pedeapsa taticu. Singura aplicarea legii litera cu litera si nediscriminatoriu va opri asemenea microcefali sa-si arate talentul pe viata altora. 2. circuite amenajate pt. descarcat adrenalina. Daca Petrica Viteza vrea sa-si infoaie testosteronu' si sa-i arate minorei de 16ani juma' agatate in maneloteca ce zmeu e, s-o faca intr-un loc amenajat special pt. asta. Pacat ca in ambele variante subiecti sunt romanasi frustrati, sariti din teleguta in maibah. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 25 Sep 2006, 23:56) IMBECIL, de altfel e usor sa devii dintr-un mare geniu un mare imbecil... Cristi, eu zic ca e totusi un imbecil si atat. Ca o parafraza, imbecilul nu e imbecil destul pana nu se filmeaza si ajunge pe youtube sau googlevideo.Nu e primul si nici ultimul neghiob, groaznic e ca se inmultesc si ca nu au pic de frica. Noroc cu militia noastra cea de toate de fklele care da carnete pe spaga. This post has been edited by adip: 25 Sep 2006, 23:18 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE(CataNOS @ 26 Sep 2006, 01:51) hai sa nu exageram. daca ar fi dupa cele spuse in acest thread, am conduce toti lastunuri. daca nu ati participat niciodata la curse, nu aveti cum sa intelegeti astfel de soferi. prefer un sofer d-asta decat unu speriat care conduce cu o viteza sub limita legala. bafta Doamne,....cum e cu putință?! Ai auzit vreodata despre vreun pilot adevarat sa faca figuri din astea pe sosea? Cei din formula 1 nici macar nu au depasit vreodata viteza legala...E chestiune de bun simt. Vrei sa arati ce pilot tare esti? Fa-o, de unul singur! Prefer speriatii care circula precum melcul decat - nici nu stiu cum sa-l numesc - care pune in pericol pe ceilalti....Vrea sa-si rupa gatul? Foarte bine! Sa o faca pe un circuit izolat! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
MAKRON , cred ca glumesti cand te referi la piloti de F1 , Ralf a servit o super amenda pentru speeding si nu la boxe ci pe autostrada, Montoya a ramas fara permis in Franta , lista e lunga , cred ca sunt putini piloti de F1 care sa nu fi luat amenda pentru viteza... insa fac o precizare, una e sa mearga cu 200 la ora Ralf Schumacher si alta e sa fie JIJEL din Colentina la volan......
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@adip: cred ca nu exista topic de gen pe care tu sa nu fi postat in contradictoriu stii tu...cu dorinte de crapat etc.
macar te sustin la faza cu circuitul...chiar este necesara o asemenea facilitate in romania intr-adevar nu e frumos ce a facut..probabil ca daca il intalaneam cand facea faze de genul asta ii uram multe de bine, semne etc...si poate cine stie...daca eram cu vreo masina de care nu imi pasa ma faceam ca nu am avut cum sa mai opresc pana in el... acum daca zic asta nu inseamna ca nu m-am dat niciodata cu frana de mana, burn-out, cerculete, jaloane etc...dar in proportie de 70% le-am facut in poligon cand era gol cu o spaga mica la portar si cu inca cativa prieteni ne-am rupt cauciucurile in 2, am incins motoarele si am aprins becurile la benzina...restul de 30% constitutiei..sosea goala cat vedeai cu ochii..parcarile de pe A2 etc P.S. daca nu ai incercat niciodata sa faci ceea ce vezi prin video clipuri atunci nici nu ai cum sa intelegi...este un microb in sange...o pasiune...dorinta de a auzi motorul urland si cauciucurile scartaind...dar sunt de acord cu tine...fara sa periclitezi siguranta celorlalti...desi uneori si pentru uni e mai fun... ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ete facea pe dracu'n poligon....ce sa caute acolo...era ceva banal pentru el...Nuuu nene, pe sosea sa-l vaza lumea ce pilot bun este el....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De fapt , pe langa altele(pun in pericol siguranta pe drumurile publice), genu' asta de soferi teribilisti sunt penibili , nimeni nu se uita cu admiratie la ei, cum se asteapta, eventual pustii de 17-18-19 ani. Pe circuit n-ar avea nici un farmec, nu-i vede atata lume, si nu se simt indeajuns de macho
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mi-ar fi placut sa intre si soferul de autobuz in joc cu asta, sa faca si ala cerculete cu autobuzul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt de la mine din ozana
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Parerea mea despre acest individ se imparte in doua categorii :
1. Strict ca sofer : Interesante miscari, nu pot sa zic ca mi-a "picat fata" ca nu e nimic iesit din comun dar oricum, se cunoaste ca stapaneste masina. 2. Strict ca om : E cretin de-a dreptul. Nu am nimic cu manevrele lui sport daca sunt in 'intimitatea' unui drum/loc inchis, poligon, cartodrom, curte, etc... Dar sa faci cenzuraturi din astea prin trafic mi se pare o idiotenie si presupun ca nu e singura abatere de acest gen. Figuranti de genul asta intra in tine si te omoara. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu zic ca a-2-a oara nu ii mai reuseste miscarea.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 11:56 |