DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> video pilot, sa va vad ce ziceti

cristirenault
post 26 Sep 2006, 19:33
Post #1

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

nu stiu daca a mai fost pus pe forum , daca da , sorry , daca nu , sper sa va placa si sa vedem ce parere aveti wink.gif
http://www.metacafe.com/watch/53853/crazy_stunt/

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
st0rm3ru
post 27 Sep 2006, 07:33
Post #2

god of the hell fire

Group: Members
From: Bucharest, .ro

probabil a fost motociclist inainte si ducea dorul mersului pe 2 roti! tongue.gif
mult tupeu au unii... smile.gif

--------------------
Renault Clio Symbol - Expression 2002 1.4 8v
Trance eXcess! :)
+
uncle
post 27 Sep 2006, 07:45
Post #3

pole after pole

From: Bucuresti

erhabe stupidos... ph34r.gif

--------------------
renault megane 1.4 16v / yamaha szr 660 >>> 2005 / 1998
2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
+
eminescu0
post 27 Sep 2006, 08:18
Post #4

Membru autentic

From: Colentina, inima strazii

e ceva asemanator cu asta. se vede mai de aproape acolo. si totusi, cat de nebun sa fii ?!

--------------------
Reno Megane I hatch
If you can't convince 'em, confuse 'em.
+
cristirenault
post 27 Sep 2006, 09:00
Post #5

Membru autentic

la un moment dat nebunia merge mana in mana cu genialitatea , mi se pare curajos , meserias si artist tipul tinand cont la ce viteza face el toata treaba asta, sunt sigur ca a rasturnat de multe ori masina aia sau alta pana a ajuns in stare sa faca asa ceva... am pus videoclipul asta ca raspuns la tot felul de alte clipuri cu cerculete , derapaje cu frana de mana si alte chestii de gen pe care le fac unii de pe la noi si se cred tari.

--------------------
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
A l e x
post 27 Sep 2006, 15:57
Post #6

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

"am pus videoclipul asta ca raspuns la tot felul de alte clipuri cu cerculete , derapaje cu frana de mana si alte chestii de gen pe care le fac unii de pe la noi si se cred tari."

Adica tu vrei sa spui ca ala care a intors Logan-ul cu frana de mana nu era meserias ? Fugi dom'le d-aici !

Bestial clipul.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
cristirenault
post 27 Sep 2006, 19:29
Post #7

Membru autentic

ca o completare la ce ziceai tu , cu meseriasii din Ro , prin 1990 eram si eu un astfel de meserias si demonstram la toti fraierii ce tare sunt eu ca scartai rotile in marche arierre si apoi dupa ce imi iau viteza intorca masina la 180 de grade si plec in continuare , ce sa mai TRANSPORTEr 10 eram eu , nu mai zic de frana de mana si alte chestii pe baza de derapaje , faceam asta cu o Dacie 1300 , totul bun si frumos pana intr-o zi cand am bagat marsarier si am auzit un poc si a sarit masina din viteza , se rupsese un dinte de la pinionul de mers inapoi , nu mi-am dat seama din prima si am plecat cu masina , a mers bine cativa metri , la un moment dat acel dinte de le pinion a inceput sa se plimbe prin cutie , nu va imaginati ce s-a intamplat cu acea cutie de viteze... noroc ca era masina in garantie si le-am zis alora ca s-a stricat din senin ca eu am mers frumos cu ea , atunci am constientizat ca am fost fraier , asta era si varsta corezpunzatoare , de aceea ii inteleg pe astia tineri care se bucura si ei de viata facand un derapaj , doua. Faza e ca eu am inteles ca e bine sa nu mai fiu fraier si a doua oara ca ma costa si acum cand am chef de cate una mica cu masina caut si eu o zona cu pietris ca sa alunece mai usor sau iarna pe zapada , merge de minune fara sa strici nimic la ea:)

--------------------
+
A l e x
post 28 Sep 2006, 16:01
Post #8

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Pai de obicei asa e, esti meserias pana se intampla ceva. Si eu eram meserias cand am luat permisul (curbe cu frana de mana, etc..) pana cand am facut o liniuta cu cineva si mi-a cazut motorul smile.gif

Ma rog, nu a fost in totalitate vina mea, s-a rupt un tampon dar condusul meu agresiv a influentat mult acest lucru, si a cazut exact cand am vrut sa schimb in viteza, si am stricat multe pe-acolo.

A doua oara ma "intreceam" cu unul si am trecut pe STOP fara sa opresc, noaptea, si politia era acolo (eu nu i-am vazut). M-am trezit urmarit atat de dacia rutierei cat si de caravelle, care nu e rutiera nu stiu ce dracu cauta, cred ca se plictiseau.

Cam astea doua evenimente m-au potolit pe mine smile.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Antonyo20
post 16 Oct 2006, 23:43
Post #9

Membru incepator

100% omu` este cascador...

--------------------
Daewoo Tico - AG 22 SAT 2000 SL
+
pastrama
post 16 Oct 2006, 23:48
Post #10

scursura umana

From: Ct

Am vazut pe viu asa ceva acu vreo 2 ani. Erau niste cascadori, din Germania parca. S-au invartit pe 2 roti p-acolo pana au terminat benzina. Misto a fost c-au avut tupeu sa ia si persoane din public in masina.

--------------------
Tedei - -
+
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th September 2025 - 19:58
Forum Renault