video pilot, sa va vad ce ziceti
![]() ![]() ![]() ![]() |
video pilot, sa va vad ce ziceti
cristirenault |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|||
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
probabil a fost motociclist inainte si ducea dorul mersului pe 2 roti!
![]() mult tupeu au unii... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
erhabe stupidos...
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
e ceva asemanator cu asta. se vede mai de aproape acolo. si totusi, cat de nebun sa fii ?!
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
la un moment dat nebunia merge mana in mana cu genialitatea , mi se pare curajos , meserias si artist tipul tinand cont la ce viteza face el toata treaba asta, sunt sigur ca a rasturnat de multe ori masina aia sau alta pana a ajuns in stare sa faca asa ceva... am pus videoclipul asta ca raspuns la tot felul de alte clipuri cu cerculete , derapaje cu frana de mana si alte chestii de gen pe care le fac unii de pe la noi si se cred tari.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"am pus videoclipul asta ca raspuns la tot felul de alte clipuri cu cerculete , derapaje cu frana de mana si alte chestii de gen pe care le fac unii de pe la noi si se cred tari."
Adica tu vrei sa spui ca ala care a intors Logan-ul cu frana de mana nu era meserias ? Fugi dom'le d-aici ! Bestial clipul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cristirenault |
![]()
|
ca o completare la ce ziceai tu , cu meseriasii din Ro , prin 1990 eram si eu un astfel de meserias si demonstram la toti fraierii ce tare sunt eu ca scartai rotile in marche arierre si apoi dupa ce imi iau viteza intorca masina la 180 de grade si plec in continuare , ce sa mai TRANSPORTEr 10 eram eu , nu mai zic de frana de mana si alte chestii pe baza de derapaje , faceam asta cu o Dacie 1300 , totul bun si frumos pana intr-o zi cand am bagat marsarier si am auzit un poc si a sarit masina din viteza , se rupsese un dinte de la pinionul de mers inapoi , nu mi-am dat seama din prima si am plecat cu masina , a mers bine cativa metri , la un moment dat acel dinte de le pinion a inceput sa se plimbe prin cutie , nu va imaginati ce s-a intamplat cu acea cutie de viteze... noroc ca era masina in garantie si le-am zis alora ca s-a stricat din senin ca eu am mers frumos cu ea , atunci am constientizat ca am fost fraier , asta era si varsta corezpunzatoare , de aceea ii inteleg pe astia tineri care se bucura si ei de viata facand un derapaj , doua. Faza e ca eu am inteles ca e bine sa nu mai fiu fraier si a doua oara ca ma costa si acum cand am chef de cate una mica cu masina caut si eu o zona cu pietris ca sa alunece mai usor sau iarna pe zapada , merge de minune fara sa strici nimic la ea:)
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai de obicei asa e, esti meserias pana se intampla ceva. Si eu eram meserias cand am luat permisul (curbe cu frana de mana, etc..) pana cand am facut o liniuta cu cineva si mi-a cazut motorul
![]() Ma rog, nu a fost in totalitate vina mea, s-a rupt un tampon dar condusul meu agresiv a influentat mult acest lucru, si a cazut exact cand am vrut sa schimb in viteza, si am stricat multe pe-acolo. A doua oara ma "intreceam" cu unul si am trecut pe STOP fara sa opresc, noaptea, si politia era acolo (eu nu i-am vazut). M-am trezit urmarit atat de dacia rutierei cat si de caravelle, care nu e rutiera nu stiu ce dracu cauta, cred ca se plictiseau. Cam astea doua evenimente m-au potolit pe mine ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Antonyo20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 22 September 06 ![]() |
100% omu` este cascador...
|
--------------------
Daewoo
Tico
- AG 22 SAT
2000 SL
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am vazut pe viu asa ceva acu vreo 2 ani. Erau niste cascadori, din Germania parca. S-au invartit pe 2 roti p-acolo pana au terminat benzina. Misto a fost c-au avut tupeu sa ia si persoane din public in masina.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 19:58 |