Drum catre Politehnica, Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Drum catre Politehnica, Bucuresti
ilikecheese |
![]()
|
||
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
greu de explicat
in mare ar fi cam asa ... mergi inaite pana ajungi la obor, apoi tii tot inainte pe calea mosilor la intersectia cu Blv carol faci dreapta si mergi inainte pana ajungi la politehnica pba este ca acest traseu e excesiv de aglomerat ... o sa faci minim 1 h, nu mai vorbesc zilele astea |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreaba unde e dambovita. Cand ajungi acolo, mergi pe malul ei pana ajungi la Politehnica.
Deasemenea, in armata folosesc asemena device-uri, se numesc "harti"! Gasesti una aici: http://www.bucuresti.com.ro/www/index.html/harta |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mergi pana dai de-un rau
![]() EDIT: ssshit, einstein a computat mai repede ![]() This post has been edited by Ov: 28 Sep 2006, 14:53 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
S-au gasit si astia cu francofonia sa vina tocmai acuma cand tre sa ma duc eu la facultate
![]() Sa inteleg ca sunt sanse sa ma ratacesc? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu esti in stare sa te tii pe malul Dambovitei? La Piata Unirii se poate sa ai problme, dar asta e rostul linkului catre harta postat mai sus/
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Scuze scriam postul cand ai pus link-ul.
Multumesc, sper sa nu am probleme. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ocoleam centrul asa:
- intram pe Sos. Colentina, pe urma la dreapta pe Dna. Ghica (unde e avionul in mijlocul intersectiei); - la stanga pe Lacul Tei, pana la capat (Barbu Vacarescu); - la dreapta pe Barbu Vacarescu, pe urma la stanga pe Ceikovski (dupa Billa pe partea dreapta); - tot inainte pe Eliade, pe urma strada coteste la dreapta la semafor, in continuare pe Eliade; - la stanga pe Primaverii, traversam piata de Gaule, Arcul de Triumf si intram pe Turda, peste podul Grant pana in Crangasi; - la piata Crangasi la stanga si ajungeam pe chei. Sau prin centru, unde trebuie sa tii cam tot inainte, asa cum s-a zis mai sus. Numai sa te fereasca sfantul sa ajungi la ora de varf, ca e belea. LE: E incalcit rau traseul meu, dar urasc Oborul, am prins cozi la Obor care incepeau de la Dna. Ghica. This post has been edited by thecagero: 28 Sep 2006, 15:19 Attached thumbnail(s) traseu1.jpg ( Size: 92.47k ) Number of downloads: 357 traseu2.jpg ( Size: 97.69k ) Number of downloads: 384 traseu3.jpg ( Size: 87.74k ) Number of downloads: 339 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Ok care se ofera sa ma invete strazile bucurestiului? Plimbare gratuita pe carburantul meu ![]() O sa fie "distractiv" drumul pana la poli.... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@thecagero: traseul tau are o sigura buba data de harta. In momentul in care vrei sa faci stanga din Crangasi spre strand trebuie sa o iei intai pe o straduta din dreapta si sa faci stanga de pe ea.
@ilikecheese: in principiu iti recomand sa vii ori dimineata devreme (asta e ideal daca in aceiasi zi se face cazarea) sau seara tarziu (asta daca ai facut cazarea in prealabil si faci al doilea drum cu "lucrurile"; in cazul asta drumul pentru cazare iti recomand sa il faci cu trenul). Daca vii dimineata devreme (sa intri in Bucuresti pe la 07:00 am) sau seara tarziu (sa intri in Bucuresti pe la 22:00) nu vei avea mari probleme pe traseul "prin centru". Traseul e foarte simplu: - Intri in Bucuresti si stai langa linia de tramvai. Prima intersectie mare va fi la Doamna Ghica (o vei recunoaste dupa sensul giratoriu). O traversezi tot inainte (linia de tramvai e cel mai bun reper). A doua intersectie mare e Oborul. Procedezi exact ca la Doamna Ghica. Treci de ea tot inainte si intri pe Calea Mosilor. - In momentul in care Calea Mosilor se termina, linia de tramvai face dreapta. Acolo trebuie sa faci si tu dreapta dar mai mult decat linia de tramvai. Ai sa vezi ca tramvaiul intra pe o strada ingusta, iar tu trebuie sa te incadrezi mai in dreapta pe strada cu 2 sensuri de mers. - Prima intersectie mare va fi Rosetti (iarasi un sens giratoriu) urmata la 100-200 m de Universitate (sens giratoriu). Ambele le traversezi drept inainte. Dupa Universitate tii tot inainte si vei da de o alta intersectie cu insula pe mijloc (Kogalniceanu) pe care la fel o traversezi. La al doilea semafor de la Kogalniceanu, felicitari, ai dat in Splaiul Dambovitei si trebuie sa faci maxim dreapta. Un alt punct de reper inainte de Splai este Universitatea care este pe dreapta inainte de semaforul unde trebuie sa faci tu dreapta. - De aici o tii tot inainte, prima data vei da de complexul de Camine Grozavesti, iar dupa primul semafor de la Grozavesti incepe Regia. Repet: traseul e foarte usor de facut dimineata foarte devreme sau seara foarte tarziu. In principiu nu trebuie decat sa faci de doua ori dreapta: la sfarsitul Caii Mosilor si la intrarea pe Splaiul Dambovitei. Pentru un incepator al Bucurestiului nu ar trebui sa fie probleme. Spor! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
@bj a explicat cel mai bine.
Iar daca vii sambata nu o sa ai probleme cu traficul! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Vii de pe E85 Urziceni București, depinde la ce oră intri in Bucuresti, inainte de ora 8, este Ok, după ce treci raul, intersecția dna Ghica, la dreapta, la primul stop, la stânga, intri pe bdul Tei, in capătul străzii, lași biserica în stânga, faci la stânga, până inla stop apoi la dreaptape bdul Stefan Cel Mare, treci pe sub pasajul Victoria, Guvernul este sus, la datorie, si la al doilea stop, faci la stinga, apoi la primul stop inante, ajungi la gara de nord, traversezi stopul, ușor pe langă gară și apoi la dreaptamergi pe langă linia de tramvai tot inainte la primul stop treci printre carfour și Bricostore. Dac mergi in regie, poti intra pe la spate, mergând inainte, fata de linia de tramvai care face la tanga ajungi pe langa complexul regie, drumul merge pana sta stadionul Sportul Studentesc, sau mergi pe langă linie de tramvai, adică la stanga pe langă fabrica de paine, ca miroase a paine prospata, la stop este podul peste dambovita, la drapra este complexul regie, la stanga caminele universității, trevarsezi raul Dambovița, , mergi pe cheu pana la primul stop, faci stanga si intri pe cheu, - pe colt se afla caminul 303, fostele grajduri regale, si in continuare mergi pana la pod pe dreapta se afla caminele universității.
Sa auzim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Primul drum il fac sambata si vin cu maxi taxi ca sa fac cazarea si ce mai trebuie. Si duminica vin cu masina.
Acum am inteles pe unde trebuie sa o iau. Multumesc baieti. Bj mi-ai explicat la la bebe, multumesc, acu am inteles. Si da o sa intru in buc pe la ora 7, trag tare de la buzau sa ma incadrez. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
einstein1984 |
![]()
|
DRum bun si ai grija cum conduci!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ilikecheese |
![]()
|
Mltumesc multumesc. Fara incidente sper
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as veni pe Colentina --> Calea Mosilor --> dreapta pe Mihai Eminescu --> drept pana la Romana, apoi pe Bd. Dacia --> Stefan Furtuna (aici poti sa faci si un popas la fetite) pana la Podul Cotroceni --> daca o iei inainte, ajungi la Leu apoi Politehnica, daca faci dreapta, ajungi in Regie.
Simplu! 007sr2.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sa conduci atent si ........sa ai grija la tramvai
![]() ![]() imi aduc aminte ca si eu cand veneam sa ma cazez, veneam cu dacia lu' tata din dotarea familiei, fabricatie 1982 saraca si imi luam cu mine frigider pe care il puneam in portbagaj (incapea doar intr-o anumita pozitie si cu f mare dificultate), boxe (destul de mari ...Unitra 2*140W...ca na, imi trebuiau pt bairame), statia aferenta, covoare, perdele, borcanele pe care avea mama grija sa imi umple o lada din aia mare cu diverse chestii pt iarna....ca na tot veneam cu masina, diverse genti cu haine, etc, plus ca mai luam si gentile altor prieteni pt ca nu aveau parintii lor masini in dotare si pe care bineinteles ca nu ii puteam refuza, plus f multi cartofi....si lista poate continua........ aaaaa...era sa uit...camera trebuia zugravita iar peretii trebuiau reparati, sper ca va dati seama cate scule si materiale aferente trebuiau si pt operatiunea asta ![]() so......masina arata aproape ca in poza lui ilikecheese ![]() ![]() si as mai adauga ceva f esential.....in prezent saracul tata tot cu asta se ocupa toamna, chiar zilele astea, pt ca el mai are de facut facultate.....mai are de venit pe la scolile inalte......de data asta nu cu un student ci cu doi ![]() norocul lui este ca a fost f preventiv si a schimbat batrana dacie cu una de capacitate de incarcare mai mare pt ca altfel....... ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 29 Sep 2006, 11:44 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
ilikecheese |
![]()
|
Calatoria s-a amanat cu o saptamana deoarece caminul in care sunt cazati toti studentii este ocupat de familisti. Si pe noi ne-au trimis frumos acasa o saptamana.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ce traseu ocolitor neaglomerat recomandati ca, daca vin de la Otopeni, sa ajung la Politehnica ? Bd. Aviatorilor si zona piata Victoriei sunt infernale la 9 dimineata ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu prea ai alternativa... la aeroportul Baneasa trebuie sa faci obligatoriu stanga sau dreapta.
Eu as face stanga pe Aerogarii --> Apoi pe Podul Baneasta, dreapta pe St. Burileanu --> Pe langa Herastrau, treci de Televiziune pana la Statuia aviatorilor unde faci dreapta pe Ion Mincu --> treci Bd 1 Mai tot inainte pe Al. Campineanu --> stanga, dreapta si intri pe Titulescu pana la Basarab unde faci stanga pe Calea Grivitei --> Dreapta pe langa Gara de Nord --> inainte pe Witing --> stanga pe Calea Plevnei --> dreapta pe St. Furtuna pana la Podul Cotroceni --> apoi e drum drept pana la Politehnica. Bafta! harta0023mj0.jpg harta0024of1.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 19 Oct 2006, 19:17 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Merci fain !
|
--------------------
-
-
-
|
|
ilikecheese |
![]()
|
In sfarsit mi-am tras netu!!
Drumul a fost usor am nimerit din prima!yuppy!mai greu la intoarcere ca nu am voie sa o iau inapoi pe kogalniceanu(mi-am dat seama dupa ce am intrat si scria frumos ca banda e numai pentru ratb ooops ![]() ![]() A da am uitat sa mentionez gropile de pe soseaua colentina |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
einstein1984 |
![]()
|
A fost calcat un baiat pe trecerea de pietoni din Poli, in fata Bisericii Sfantul 5 (limitare de viteza la 20, ala avea lejer 80). Trecerea de pietoni e cel mai prost loc sa traversezi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:56 |