Limitator frana - aer in instalatie ?
![]() ![]() ![]() |
Limitator frana - aer in instalatie ?
Twister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Undeva trage aer pe instalatie, dar asta nu inseamna ca si trebuie sa curga, este posibil sa se piarda presiunea din cauza garniturilor din pompa de frana.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
eellaa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 28 September 06 ![]() |
Eu am avut aceeasi problema pe fostu meu harb si nu am reusit sa o rez decat dupa ce am schimbat pompa de frana(pierdea pres pe la garnituri sau ce o avea ea inauntru ca nu am desfacut-o) asa ca daca nu gasesti alt lok pe unde sa piarda presiune .....
|
--------------------
dacia
1310
1992 break
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit la fel la nova. In 4-5 zile nu mai aveam frana la prima pedala. Limitatorul a fost de vina. Nu pierdea lichid dar prindea aer.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
NU UMBLA LA LIMITATOR ca nu e de la el!
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
De ce esti asa convins ca nu e de la limitator?
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am eu o banuiala ca e ceva de pe la pistonasele pe spate: garnituri fatate de ex.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Am facut ITP-ul de curand si mi s-a spus ca sa schimb limitatorul de presiune pentru ca pierd lichid de frana pe-acolo. Ce-i drept am mai completat putin lichid in pahar cam la 2 saptamani 20-30 ml. Pompa de frana este si ea schimbata de vre-o 3 luni (pompa simplu circuit, 3 conducte). Problema este ca nu am frane cum trebuie, chiar si dupa a doua, a 3-a pedala tot nu tine frana, tine jos de tot si nici acolo bine. Am facut aerisirea si dupa nici 2-3 zile apare aceeasi problema, frana moale. Credeti ca ar fi din cauza limitatorului de presiune ? cam cat m-ar costa sa-l schimb la un mecanic ? am inteles ca se schimba destul de greu.
|
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 13:33 |