planetare si kit ambreiaj dacie 97-pret corect, as vrea un pret cat mai real
![]() ![]() ![]() |
planetare si kit ambreiaj dacie 97-pret corect, as vrea un pret cat mai real
zdrengro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 E
1997
|
|||
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Dacia berlina are placa de 180. (Aproximativ 160 lei) Discul aproximativ 110 lei, rulment aproximativ 45 lei
2. Planetarele nu stiu exact la cat te duc, dar nu sunt scurte (numai la cele cu motor transversal este o planetara scurta). Planetarele pot fi reconditionate (cu aproximatie e cam 160 lei una) Manopera te va duce cam la 200 lei. Bafta! |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
are planetare scurte daca are cv in 5 trepte. o planetare noua e in jur de 300 lei si una reconditionata e pana in 100 lei.
pozibil sa aiba si ambreiaj de 200, dar o sa vezi dupa ce il demontezi pe cel vechi, dar mai mult ca sigur ai de asta. manopera o sa fie in functie de ce mecanic gasesti si cat chef de treaba are. noroc bun! This post has been edited by gattoman: 30 Sep 2006, 20:49 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
jimmy_xxs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 January 06 From: Iasi ![]() |
Deci in primu rand daca ai cutie in 5 ai sigur planetare scurte caz in care te costa cam 3-3,5 mil bucata, cat despre ambreiaj ce sati spun daca dacia e break e de 200 daca e berlina e de 180.Kitul de ambreaj de fabrica e destul de scump eu zic sa cauti si tu unu de ala polonez ca e mai eftin si cu vo 2,5 mil scapi.Manopera la ambreiaj e 1 mil si 400 de mii planetara/bucata.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Cu ambreiajul cel mai bine e sa demonteze intai si sa masoare discul sau sa ia discul cu el la magazine. Eu am berlina din 97 si am ambreiaj de 200.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Mai oameni buni, nu stiu cum functioneaza altii, dar eu, unul, inainte sa ma apuc sa scriu ceva pe forum ma gindesc de doua ori. Nu-i vorba ca te faci de ris, ca de, aici nu ne prea cunoastem in carne si oase. Dar te gindesti ca aici scriu oameni care au nevoie de ajutor si care o sa scoata banii din buzunar aiurea sau o sa faca alte nefacute daca le indrugi fel de fel de prostii. Lumea intreaba aici pentru ca are incredere ca va primi sfaturi cit de cit competente, ori de la oameni priceputi, ori de la oameni patiti.
Acest topic este plin de raspunsuri eronate/aberante, in conditiile in care numai in ultimele zile au fost topicuri similare in care se pot regasi raspunsuri corecte la intrebarea initiatorului (aici e si vina lui, ca nu a cautat). Fac un apel la responsabilitate pe forum, macar in sectiunile tehnice. Haideti sa nu mai raspundem doar ca sa ne aflam in treaba, desi tentatia e mare! "daca dacia e break e de 200 daca e berlina e de 180". Si daca e de 200 ii dai tu banii inapoi pe el, jimmy_xxs? LE: indraznesc sa-i rog si pe domnii moderatori sa-mi intareasca apelul, ca dinsii au mai multa trecere. Poate intr-un sticky, ceva. Forumul are deja peste 16.000 de membri si o sa devina din ce in ce mai greu de tinut in friu daca nu intelegem cu totii sa fim mai atenti la ce debitam. E drept ca Internetul iti ofera adapostul anonimitatii, dar un forum e, totusi, o comunitate - si mai ales un forum de genul asta, care nu e nici club erotic, nici chat de birfe. Mai fratilor, cind dati un sfat altcuiva, dati-l doar daca sinteti siguri pe ce spuneti sau daca vorbiti din experienta! De vorbe de claca sintem cu totii in stare, dar, vorba ceea, daca toate mustele ar face miere, ar fi si la c***l lui Grivei. This post has been edited by workarea: 5 Oct 2006, 00:33 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(workarea @ 5 Oct 2006, 00:04) Fac un apel la responsabilitate pe forum, macar in sectiunile tehnice. Haideti sa nu mai raspundem doar ca sa ne aflam in treaba, desi tentatia e mare! Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.(regulament, pct. 2 ,litera f) PS Zdrengo, de ce mai faci un topic cand ai unul deja???? http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=23&t=55542&st=0 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:07 |