Fizioterapie, unde, cum, cit
![]() ![]() ![]() |
Fizioterapie, unde, cum, cit
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La Lia Manoliu..la centrul de medicina sportiva.... pe intrarea de la hotelul Sport la 10 metri pe stanga.. sau la Spitalul Foisor.... in spatele spitalulului este sectie de fizioterapie...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Opa Marty ai inceput sa dai semne de oboseala ??? Sa inteleg ca nu te asteptam sa joci futbol cu noi !
![]() Langa mine este un cabinet mic sa intreb azi cat costa ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost acum 2 ani la Foisor, unde zice semit. Culmea e ca n-am platit nimic, doar ciubucuri. Aveam niste radiografii si o trimitere de la un medic. N-a fost rau !
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din cauza sedentarismului mi-au fost afectate incheieturile, in sensul ca s-au inmuiat articulatiile osoase. Drept pentru care, un bulangiu de femur mi-a frecat pe rotula. Asadar, a rezultat 2 luni de medicamentatie si fizioterapie + abstinenta de la orice fel de miscare care sa includa pivotarea pe genunchi (fotbal, baschet, ski, etc.). Da' cica am voie sa inot.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:15 |