DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inchiderea usilor pe timp de iarna!

c#c
post 24 Feb 2003, 11:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Tr.Severin

Ieri am spalat masina si cu siguranta apa a patrus la mecanismele de inchidere de la usi.
Azi dimineata (ger puternic) am incercat sa deschid usa dreapta spate si am reusit dar cu greu, ca era intepenita.
Problema cea mare este ca nu am mai putut sa o inchid :cry: . Mi-au trebuit cam 15 min. sa reusesc sa o inchid la loc (sa se tina in 'bulonul', sau cum ii zice, de pe caroserie). Acum mi-e frica sa o mai deschid.
Rog solutie, remediu, etc. :idea:
10x

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 24 Feb 2003, 11:42
Post #2

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

nu prea ai ce sa faci. intra apa la clantau si ingheata. eu l-am dat cu vaselina rosie si tot sta apa pe el. solutia e cea aplicata de mine. NU O SPALA. si ca sa o deschizi torni apa fierbinte pe gaura dintre usa si caroserie. se deschide imediat. dar ai toate sansele ca daca nu mergi mult cu masina sa inghete iar.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
post 24 Jun 2003, 15:15
Post #3

Group:

Warn: (0%) -----

Am pus vaselina (nu stiu daca era roshie au ba :oops: ) pe la incuietori, dar nu a mai inghetat. Adevarul e ca am avut grija (dupa ce am intrat o saptamana sau mai mult numai pe usa din dreapta fata) ca dupa fiecare spalare sa ii pun vaselina. E posibil ca indivizii de la spalatorie sa ia cu carpa vaselina care era pe usa si apoi sa inghete iar.

Bafte! 8)

--------------------
User is offlinePM
+
aless
post 25 Jun 2003, 06:44
Post #4

Membru

From: Ploiesti

Hei! Suntem in plina vara. Nu stiu cum o fi vremea prin alte locuri, dar pe aici este o caldura de se topeste si vaselina rosie.
Asa ca eu unul zic sa pastrezi vaselina pentru vremuri mai racoroase. Hehe!

--------------------
KIA CEE'D 2008 - PH-09-ADN
Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
+
cristimm
post 25 Jun 2003, 22:16
Post #5

Membru vechi

From: Bucuresti

Pune-i antigel cu o seringa si in butuc si pe inchizatoare eventual scoate tija de incuiere si toarna-i si pe acolo. Garantez ca nu o sa mai ai probleme cel putin o saptamana.
Nu cumpara cine stie ce solutii minune ca tot pe baza de antigel sunt facute.

--------------------
ex Dacia Nova GTi
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:55
Forum Renault