Cum trebuie inchisa capota la Logan?, - din alt topic -
![]() ![]() ![]() |
Cum trebuie inchisa capota la Logan?, - din alt topic -
GicaPopescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Capota este din tabla subtire ca sa absoarba socul in caz de accident cu pieton ..
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Capota de la Logan se inchide prin cadere libera de la cca 15 cm, nu prin apasare. Sorry, dar unele lucruri se mai schimba fata de Berlina...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
De ce trebuia sa apesi cu mina pe capota? Eu ii dau pur si simplu drumul de la o distanta de 15 cm si atit. Se inchide perfect. De altfel asa mi-a si aratat la dealer cind am ridicat masina.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Poate ca trebuie un topic nou: Cum se inchide capota la Logan
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca respectiva capota acopera partile esentiale (Antigelul Logan, Motorul Logan, Benzina/Motorina Logan, Uleiul Logan), e necesar topicul "Capota Logan: ce facem cu ea?"
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nici la vechea berlina nu apasam cu mana ! Se inchidea prin cadere libera.
|
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(GicaPopescu @ 9 Oct 2006, 12:46) Am masina de 4 luni si eram relativ multumit pana acum. [...] In locul unde obisnuiam sa apas cu mana capota la inchidere, dupa ce umblam la motor, am observat 2 mici adancituri, ramase de la degete. La inceput nu mi-a venit sa cred, dar in final m-am lamurit ca asta este rezistenta tablei. Nici macar la vechea berlina nu apasam pe capota ca sa se inchida, ii dadeam drumul de la 15-20 cm si se inchidea singura. Daca mai apesi la vechea berlina pe capota ca sa se inchida e din cauza ca nu ai reparat inchizatoarea capotei ![]() Daca apesi si la Logan ca sa inchizi capota, e o manevra "in plus" si daca bine imi amintesc, in manualul masinii spune ca pentru a inchide capota trebuie sa o... lasi sa cada, nu sa apesi pe ea! Edit: ![]() impresiile si parerile mele la 22800 km le puteti urmari in topicul corespunzator This post has been edited by Illusi0n: 9 Oct 2006, 11:11 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cartea tehnica. Stii, cartulia aia pe care o primesti odata cu masina. Da, aia mica, pe care 99% dintre posesorii de masini ori o arunca ori o pun la loc de cinste intr-un sertar alaturi de alte asemenea hartii nefolositoare si consumatoare de spatiu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge si mai putin de 15 cm, eu am incercat sa o las sa cada cat mai putin posibil si s-a inchis mereu.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Din cate imi amintesc in manual scrie de 20cm... Merge si de la mai putin.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
al pag. 4.02 din manual zice:
QUOTE(manual) Închidere a capotei motorului Pentru a reînchide capota, reasezati tija 5 în fixarea 4 , tineti capota de la mijloc si coborâti-o pânã la o distantã de 20 cm fatã de pozitia închisã, apoi dati-i drumul. Ea se blocheazã singurã prin efectul greutãtii proprii. Înainte de închidere, verificati dacã nimic nu a fost uitat în compartimentul motor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
In 2001 cand mi-am luat DSN-ul, chiar in prima zi, actionand conform apucaturilor deprinse la Break-ul avut anterior am apasat pe capota pt. a o inchide si am lasat o adancitura, ce-i drept nu prea vizibila, care mi-a reamintit pana am vandut masina de faptul ca e bine sa citesti manualul inainte de bla bla...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Oooo...daaaa...capota de Logan!!! Se putea fara ea???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din punctul meu de vedere daca ai masina noua, citeste cartea (manualul de utilizare). Nu dureaza mai mult de o ora. E ca si cum ti-ai lua tv cu plasma dupa ce ai avut tv cu tub catodic... e cu totul alta mancare de peste dar arata aceleasi canale. Lumea chiar crede ca toate lucrurile sunt la fel?
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Oct 2006, 11:48) ![]() Tabla subtire e mai ieftina, si face masina mai usoara, nu a interesat pe nimeni de protectia pietonilor. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu am reusit sa conving pe nimeni, nu ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Chiar ma miram cum de e Loganul atat de usor. Acum am constatat ca exista o explicatie.
Apropo, nu cumva se specifica in manual sa nu atingi nici usile si portbagajul cu mana, eventual sa inclini masina si sa lasi usile sa cada ? Mi se pare penibil sa se deformeze tabla la cea mai mica atingere, si am observat ca are aceeasi rezistenta peste tot, nu doar pe capota. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
Aha, acu m-am prins de ce tot bagati aluband si plapumi pe interior: vine iarna!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:20 |