DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme Directie, Caseta directie

bogidan21
post 9 Oct 2006, 15:42
Post #1

Lipsa de inspiratie

Group: Members
From: Brasov Romania

Va salut cu respect si vreau sa mai spun ca vizitez cam de 3 luni acest site si cred ca este de foarte mare ajutor unui posesor de dacia.
Pana acum nu am avut prea mari probleme cu solenza mea dar uite ca m-a lovit...intr-o seara cand vaceam cateva manevre in parcare la cora sa plec ...se aude un zgomot si trepideaza toata masina foarte puternic atunci cand misc de volan stand pe loc(nu in miscare).Dupa ce am ridicat capota am avut surpriza sa vad ca imi curge lichid de servo din caseta de directie....iar can misc de volan un pic pana cupleaza caseta de directie se aude si in click(ceva in genul sunetului produs de mouse cand se apasa butonul),daca eliberez volanul se aude inca un click.Chiar nu stiu sa explic mai bine decat am facut-o deoarece nu am nici un fel de notiuni despre masini si probleme care ar putea apare in timp.

Rog frumos pe cei care se pricep sau pe cei care au mai intalnit aceasi problema sa-mi dea si mie un sfat ce ar trebui sa fac sau sa aflu ce este exact

Va multumesc anticipat mad.gif sad.gif

--------------------
Dacia Logan preferance 2006 Noiembrie 19 - BXXRXI
Bleah
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 20:38
Forum Renault