merge in 3 cilindri, dardaie motorul mai mereu
![]() ![]() ![]() |
merge in 3 cilindri, dardaie motorul mai mereu
cdoros |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- TR 3 han
|
|||
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
1. bujie defecta ! -
2. injectorul infundat partial sau total ! Dar inainte de a schimba ceva curata cu un spray de curatat contacte electrice toate fisele de la bujii, bobina, calculator injectie, senzori, relee din cutia de pe semiaripa stinga ! (scoti minusul de la baterie in prealabil !) |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
cdoros |
![]()
|
Mie nu imi da scanteie la o fisa. Deci nu cred sa aibe probleme cu injectorul. Sigur nu are nici cu bujia, canu ajunge curent la ia. Nici fisa nu este ca am schimbat-o cu una buna. Crezi ca este bobina de aprindere? Sau altceva?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- TR 3 han
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai daca nu-ti da scanteie e de la bobina, ca inteleg ca pe cilindru corespunzator (2) da scanteie (scanteile se dau pereche, 1 cu 4 si 2 cu 3).
Verifica cu atentie totusi circuitul de la bobina la bujie (contacte), daca nu, alta bobina. Dar asta in cazul in care sigur nu da scanteie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cdoros |
![]()
|
Este posibil sa fie cumva de la calculator? (nu de la bobina de aprindere?)
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- TR 3 han
|
|
cdoros |
![]()
|
Mai sti pe cineva care a avut bobina de aprindere defecta? Multzam frumos.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- TR 3 han
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ai verificat scanteia la fisa?
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Daca pe cilindru corespondent da scanteie, nu este de la calculator (de la calculator vin doar 2 fire, unul pentru cilindrii 1 si 4, si unul pentru 2 si 3. Daca exista scanteie pe cilindrul 2, de la calculator vine curent, deci nu e de acolo). Problema este atunci de dupa firele care intra in bobina venind de la calculator.
Adica fi bobina, sie fisa, fie contactele bobina-fisa. Asta daca esti sigur-sigur ca nu e scanteie pe 3 dar e scanteie pe 2 2. Da stiu cel putin 3 oameni carora li s-a stricat bobina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
S-a probat aseara cu alta bobina. Bobina defecta ...
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
si cit costa una.ca aceeasi problema o am si eu
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
celebris |
![]()
|
Probleme a avut cdoros dar pot sa-ti spun eu 1800000 lei vechi bobina sagem din vitan. Pentru Bosh se scoate de la 2,8 mil
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
merci
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
celebris |
![]()
|
Shi inca ceva ...nu-iti lua bosh decat daca esti un tip mai tehnic, pentru ca nu se potriveste mufa si trebuiesc facute niste modificari
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
multumesc mi-am luat una sagem.
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
kharly1985 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 November 07 ![]() |
va rog ajutatima si pe mine,am o sn din 2002 de 2 saptamani, pana acum a mers perfect, dar de 2 zile dardaie la relanti(maneta de la schimbator,scoasa din citeza, foarte tare ) si ce e mai grav nu mai trage cum tragea, mai ales cand bag a 4 sau a 5 dardaie o perioada .
|
--------------------
dacia
super nova
2002
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
pai probabil iti merge in 3 cilindri...verifica si tu fisele de la bujii, sa nu fie desprinse, eventual scoate-le pe rand, ca sa vezi daca intr-adevar nu-ti face arderea intr-un cilindru.
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
eu zic ca ai injectorul sau injectoarele infundate.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Si eu zic ca e injecor infundat, la fel facea si a mea cnad s-a infundat un injector, tremura destul de tare la relantii, mai ales cand era motorul rece.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
A mea tremura la relanti cand e motorul cald
![]() Ce sa-i fac? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Cat de tare tremura ? Ce benzina folosesti ?
T eintreb de benzina, pt ca un prieten cu LGN 1.6 avea aceeasi pb, ii tremura la relanti cu benzina de 95, duap ce a inceput sa alimenetze cu benizna de 98/99 a disparut pb. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Benzina de 95,ca omu' sarac.
Am sa incerc de 98-99,multumesc pt.sfat. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
un prieten a patit la fel ca voi si s-a constatat ( la reprezentanta )ca avea apa in rezervor
a scos tot din rezervor si a bagat alta benzina si acum este OK OMV a fost devina |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:59 |