Parcari subterane Bucuresti.
![]() ![]() ![]() |
Parcari subterane Bucuresti.
lukis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Subterana nu o stiu decat pe cea din Pta. Universitatii, sub Intercontinental. Dar precis gasesti locuri in spatele magazinului Unirea din Pta. Unirii.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
lukis |
![]()
|
Multumesc. De fapt imi trebuie o parcare in care sa imi pot lasa masina in siguranta si nu pe marginea bordurii ca atunci cind am gasit-o lovita. Daca stiti astfel de parcari , astept raspunsul vostru.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Si cine iti garanteaza ca in parcarea subterana masina ta e in siguranta ? De cand cu Tokio Drift vad o gramada de smecherasi care fac pe vitejii prin parcari si am avut si "norocul" sa vad live 3 tamponari in parcari subterane.
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai e o parcare subterana la Obor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La plazza, dar nu e chiar in centru.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
lukis |
![]()
|
@hadessutzu
Ai dreptate...Nu m-am gindit. Si atunci ? Nici o solutie ? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
lukis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Plazza Romania, marele mall, e la Lujerului. Daca vii dinspre Pitesti e pe partea dreapta la pasajul Lujerului, unde a rasarit si o Cora, care are parcare pe 2 etaje.
This post has been edited by thecagero: 13 Oct 2006, 13:45 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Subterana exista si la Mall Vitan.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Shosetu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Exista parcare etajata care este lipita ca structura de magazinul Uniri si are (ultima oara cand am fost acolo ) pret de 3RoN/ora
|
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
parcari subterane de pe vremea lui nea nicu sunt la:
Intercontinental, obor si la orizont (drumul taberei) mai nou ... este si una supraetajata la unirii |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Partea proasta daca lasi masina in parcare intr-un mall e ca nu o poti scoate pe timpul noptii in caz de nevoie decat daca gasesti un paznic dispus sa te ajute.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
In general parcarile subterane de la Obor si Orizont au locurile inchiriate pe perioade lungi de timp. Doar la Intercontinental si Unirii poti gasi locuri unde poti parca cu ora.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:32 |